- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Mi a benyomasod az egeszrol egyebkent, akad a rendszer vagy smooth teljesen? USB toltot konnyen be lehet tolni (nekem korabbi LG-nel alig lehetett bedugni, innen a rossz LG tapasztalat). En a quick settings-et nem nagyon ertem, sokkal egyszerubbnek latok egy widgetet, mint ezt a QS-t, hogy lehuzas utan nem lehet egy klikkel atallitani, hanem bedob a beallitasok megfelelo reszebe.
Koszi, hogy igy osszefoglaltad az akksival kapcsolatos tapasztalatokat! Azert az akksiido eleg gaz (persze nincs ez maskent egyik telefonnal sem, legalabbis nekem az osszessel nagyjabol ez a tapasztalatom, kiveve Galaxy Note), de hatha javul. Legfeljebb vesz hozza az ember egy kulso akksit, mar ugyis terveztem.
Kicsit felek az uveg hatlaptol kicsit, de mivel a kijelzo betoresetol sosem feltem, igy vegulis ezen sem kell agyalni tul sokat, olyan mintha mindket oldalon egy kijelzo lenne :-)) ... viszont erdekes modon, a korabbi galaxy nexusom egyszer sem esett le (a megvasarlas napjat leszamitva, amikor kicsuszott a zsebembol az autobol kiszallva, pech), viszont most egy regi galaxy s-sel nyuzom amig meglesz az N4 es ez napi szinten (1) esik/csuszik ki a kezembol.. csuszik le az autoban vezetes kozben, stb.. lehet, hogy csak utalom es varom az N4-et
vagy a csuszos zongorolakk anyaghasznalat a hibas, nem tudom.
-
-
zorromoto
senior tag
Elnézést a tudatlanságom miatt ,de ki fia-borja vagy hogy egy N4-es-t nyomogatsz már?
Amúgy ez a sárgásodás érdekes mert eddig tényleg sehol nem hallottunk róla.Tudomásom szerint a legutolsó telefon ami ezzel a problémával küszködött az az xperia s volt .Persze ez nem azt jelenti hogy itt nem fordulhatna elő csak furcsa.Főleg ,hogy LG mert ennél márkánál még tudomásom szerint soha egyik modell
sem produkálta.Esetleg tudnád ezt képpel illusztrálni?Köszönjük
-
agabe
addikt
(Lejart a szerk. ido.)
Kevesbe mint a gnexus, de ez is melegszik a kamera melletti kozepso felso resznel leginkabb ahol a proci van, plusz a hangeroszabalyzo gombok melletti reszen is nemileg.
Elorendelessel vigyazzatok, mert hasonloan az xperia-s -hez a kijelzo melegedes hatasara kicsit sargul (nem a procinal erdekes modon, hanem a hangero gombok melletti reszen. Ez visszahuleskor eltunik, de jateknal /meg nem probaltam...annyi idom nem volt/ ez fokozodhat, igy aki nem akar ezen ragodni (en nem teszem, mert probalgatni kiraly), az meg varjon a rendelessel, es a tobbi tulaj tapasztalatara.
Hangero rendben van...hangosabb mint a gnexus, a hatso hangszoro meg kulonosen.
Micro sim tarto kerete fem, igy ezt sem rontottak el torekeny muanyaggal...egyenlore latszik, hogy jol terveztek altalaban, csak a kijelzo bizonyos pontjainal nem alkalmaztak eleg hoszigetelest (lehet akar egyedi hiba is, de szerintem nem az lesz, viszont igy nem ertem az eddigi tesztek miert nem irtak rola ... vagyis ertem, de nem szep dolog
)
Jahh..a gyari bongeszo (chrome) baromi sokat zabal, bar fugg attol is milyen oldalt bongeszik valaki, de pl a ph az porgeti (mint minden mas telefonnal is).
Egyenlore ennyi, majd probalgatom, meg ha van konkret kerdes, akkor megnezem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest