- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Látom találtam egy BillFanatikot, nem akarok veled vitába szállni...
Konkrétan, egy frissen telepített XP-vel, Win7-el mindegyik megvalósul... 1hónapossal már nem. Hidd el, használtam 490ezres erőműt Win7Ultimattel, rendesen bevolt konfigurálva, minden, de egyhónapos korában jöttek az indokulatlan lassulások, stb...
Linux Minttel (rendszeresen frissítve) ezek érdekes módon elmaradtak... Ahogy Hackintosh-al is...
Mint mondtam nem fogok veled vitába keveredni... Kinek a pap kinek a keresztyén hálózat (gyengébbek kedvéért PapLAN)
Maradok tisztelettel! -
ko9
addikt
Windowssal nem is nagyon, de ebbe ne menjünk bele. Ha erre vágyik, vannak nagyon jó Linuxok
Ottis elfelejtheted a játékokat (Wine & Cedega-ről most nincs szó) jól beállítva eléggé látványos, és gyors. Mellesleg összerakok neked 100alatt egy olyan gépet, amin tökéletesen fut a Hackintosh, és ugyanazt azt élményt kapod
-- offról ennyit
Cikk hangulata nagyon tetszett.
A készülékekről még annyit, hogy kíváncsi vagyok meddig bírják időben, merthogy 5év múlva nem fogok használni olyan kínai gépet amit most veszek, az tuti
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged