Új hozzászólás Aktív témák
-
Elszoktam már a jótól. Nagyon jó kis egér ez. Igazából jó a fogása, csak nem jól vettem kézbe elsőre. Egészen kézreállnak az "előre/hátra" gombok is. Játékban pedig nagyon korrekt, amit művel. Nem bánom, hogy ezt vettem.
-
Idővel kiderül. Ha valami miatt mégsem fog tetszeni a Giga, akkor lecserélem. Talán a 15 ezres egérre. Már túl vagyok azon, amikor mindenből a legjobb kell "mert csak" alapon és azt hiszem azt nem írtam, hogy ez egy rossz egér.
Más dolgokra is el lehet költeni a pénzt, azért olyan rettenetesen nem vagyok elengedve ma sem anyagiak oldalán. Szóval amíg nem "muszáj" addig nem akarok egy bizonyos szint fölé menni árban. -
Én is ezt gondoltam az MX előtti egeremről. Ma bottal se piszkálnám meg.
Ez olyan, mint az SSD. Aki nem próbálta, mindig megpróbálja nekem elmagyarázni, hogy márpedig a HDD elég és teljesítménymániás vagyok. Pedig egyáltalán nem. Csak a jót nagyon könnyű megszokni. És arról visszalépni sokszor fájdalmas. Így vagyok az egérrel is. Óriásit léptem előre (illetve tulajdonképpen vissza a normális kerékvágásba) az újjal. Már hiányzott.
-
Elfogyott. Konkrétan.
7 éves volt. Lekopott már róla az egész gumis borítás (az ocsmányságon kívül emiatt kicsit kényelmetlenebb is lett), kicsit megzakkant már mindkét gombja (néha dupla, néha egy se), illetve időnként eldobta az USB-t is, aztán többet végül egyáltalán nem mozdult meg.
Lauda: fizeted a különbözetet?
-
válasz
Speeedfire #1 üzenetére
Pont egy olyan egérpadot használok hozzá, mint a tiéd. 5 éves, tegnap mostam ki először, már nagyon ráfért.
Túlélte, sőt kutya baja se lett. Az egérrel jó haverok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest