- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- 

En sem a legjobbat szoktam megvenni, mondjuk sokszor igen, de ami tetszik, azt megveszem. Es annak orulok is. En sem a legjobbat szoktam megvenni, mondjuk sokszor igen, de ami tetszik, azt megveszem. Es annak orulok is. Igen, masra is el lehet kolteni a penzt, de az a legfontosabb szerintem, hogy amire elkoltod, az neked oromet okozzon, kulonben majdhogynem kidobott penz, legyen az barmennyi. Igen, masra is el lehet kolteni a penzt, de az a legfontosabb szerintem, hogy amire elkoltod, az neked oromet okozzon, kulonben majdhogynem kidobott penz, legyen az barmennyi. En ha veszek valamit mondjuk 2 ezerert es az kesobb kiderul nem olyan ami nekem megfelel, jobban zavar, mint amiert kiadok 200 ezret es olyan amilyet szerettem volna. De persze nem vagyunk egyformak. En ha veszek valamit mondjuk 2 ezerert es az kesobb kiderul nem olyan ami nekem megfelel, jobban zavar, mint amiert kiadok 200 ezret es olyan amilyet szerettem volna. De persze nem vagyunk egyformak. 
- 

Csak azt nem ertem, hogy valaki szeretne valamit, ami kerul valamennyibe. De az neki draga, ahelyett vesz valamit olcsobban, amit igazibol nem is akart, csak az olcsobb. Szoval kiadtal 8 ezret egy olyan dologert, amit nem is szerettel volna megvenni, a masik meg 15 ezer es hosszu evekig hasznalod. Biztos nem ert volna meg +7 ezret? Nekem igen, csak toled kerdem.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Hobby elektronika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóhifi
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

En sem a legjobbat szoktam megvenni, mondjuk sokszor igen, de ami tetszik, azt megveszem. Es annak orulok is.
 En sem a legjobbat szoktam megvenni, mondjuk sokszor igen, de ami tetszik, azt megveszem. Es annak orulok is.  En ha veszek valamit mondjuk 2 ezerert es az kesobb kiderul nem olyan ami nekem megfelel, jobban zavar, mint amiert kiadok 200 ezret es olyan amilyet szerettem volna. De persze nem vagyunk egyformak.
 En ha veszek valamit mondjuk 2 ezerert es az kesobb kiderul nem olyan ami nekem megfelel, jobban zavar, mint amiert kiadok 200 ezret es olyan amilyet szerettem volna. De persze nem vagyunk egyformak.