- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
sing1ep1ayer #31 üzenetére
mint írtam van voip szerződésem. lóvét is tettem rá, csak nem használom még. ettől függetlenül továbbra is jó hazacsörögni tudni, ha gazdasszony telója a nagy gamezolás közben elkeveredett a gyerekszobában 50 réteg szennyes alatt, meg ilyenek. volt mikor gugli voiceoltam, de nekem ez a számítógéphez beszélés nem az igazi. főleg mióta a mobilom ugyanezt tudja lakásban körözős-járkálós telkonf közben.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #31 üzenetére
Nekem a skype-on van elofizetesem, 1 eur-ert ad 60 percet belfoldi vonalas szamokra. Skype meg kb. mindenhol van.
-
lapa
veterán
válasz
sing1ep1ayer #25 üzenetére
oké, nyilván változó ki mennyire használja. nekem azért akad néha súlyos telefonszámla mobilon, jobb ha legalább vezetékesen tudom intézni helyette. csináltam valami voip szerződést meg számot is, de még nem vettem rá magam, hogy beleírogassam a routerbe. meg riasztó is rá lehet kötve (hogy értelme van-e, az más kérdés).
@myteve: fritzbox 7170 router + adsl modem, használtan vettem ebayen. ahhoz van app, amivel tudsz telefonálni meg fogadni, míg a wifin vagy. de mivel tud ipsec vpn-t is, minenhol műx, ahol legalább egy edge-ed van. más kérdés, hogy a bekapcsolt vpn azért leszívja az akksit, szóval a mobilnet inkább híváskor jön jól. de otthon lehet ingyen másik mobilt hívni ("hova raktam?") akár a vezetékes fonról. ugyanígy ha akárhol céges wifiben vagy vpn és megint ingyen hívod az otthoni mobilt / vezetékest.
van benne még fax, telefonközpont, usb, mittomén. elég jópofa cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Quadro FX 570 eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest