Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz joey04 #23 üzenetére

Ez azért elég erős volt.
    Nem maga a 3D technológia a hulladék, hanem a gyártott filmek többsége.
    Amikor pár éve ültem az iMax-ben és majdnem leharapta a fejemet a T-rex ténylegesen reflexből el kellett húznom a fejemet. Na az elég brutális élmény volt számomra!

Éveken át csak néztem a reklámokban meg amcsi filmekben, ahogy az emberek a 3D moziban kapkodják a fejüket a cápa elől meg hasonló. Ja mondom peeersze meg biztos....blablabla... Aztán amikor ott voltam ba**ki :D én is kapkodtam a fejemet!
    Szóval, akinek nem jó a szeme a 3D-hez vagy megfájdul tőle a feje az sajnálatos, IJ.
    De attól még erre az élményre azt mondani, hogy hulladék enyhe túlzás.

Ja hogy az iMaxes introról ne is beszéljek :D Amikor jön a visszaszámlálás. Na az volt igazán ütős. Mintha valami űrhajóban lettem volna és száguldunk előre... Eszméletlen élmény volt. Persze elég gáz, hogy az intró a legjobb, de ez is azt bizonyítja, hogy nem a technológia szar, hanem a filmek.

Telefonban sem hulladék, csak fölösleges és méreteiből, felbontásából adódóan élvezhetetlen. Így nem csoda, hogy aki felületesen vizsgálja a kérdést élből hulladéknak nevezi az egész 3D technológiát.

Új hozzászólás Aktív témák