- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Ez azért elég erős volt.
Nem maga a 3D technológia a hulladék, hanem a gyártott filmek többsége.
Amikor pár éve ültem az iMax-ben és majdnem leharapta a fejemet a T-rex ténylegesen reflexből el kellett húznom a fejemet. Na az elég brutális élmény volt számomra!Éveken át csak néztem a reklámokban meg amcsi filmekben, ahogy az emberek a 3D moziban kapkodják a fejüket a cápa elől meg hasonló. Ja mondom peeersze meg biztos....blablabla... Aztán amikor ott voltam ba**ki
én is kapkodtam a fejemet!
Szóval, akinek nem jó a szeme a 3D-hez vagy megfájdul tőle a feje az sajnálatos, IJ.
De attól még erre az élményre azt mondani, hogy hulladék enyhe túlzás.Ja hogy az iMaxes introról ne is beszéljek
Amikor jön a visszaszámlálás. Na az volt igazán ütős. Mintha valami űrhajóban lettem volna és száguldunk előre... Eszméletlen élmény volt. Persze elég gáz, hogy az intró a legjobb, de ez is azt bizonyítja, hogy nem a technológia szar, hanem a filmek.
Telefonban sem hulladék, csak fölösleges és méreteiből, felbontásából adódóan élvezhetetlen. Így nem csoda, hogy aki felületesen vizsgálja a kérdést élből hulladéknak nevezi az egész 3D technológiát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó egyelőre nem lát fantáziát a térhatású megjelenítővel szerelt mobilokban.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest