- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
whatwhatwhat #16 üzenetére
Persze, elméletben nyilván így működik. Na de mivan ha ez a hővédelmi rendszer nem működött megfelelően? Nyilván a note-ban is volt ilyen.. Mégis kigyulladt.
Két különböző dologról van szó.
A Note 7-ben az aksi zárlatossá vált és robbanásszerűen kigyulladt, megsemmisítve magát és felgyújtva a környezetét.
A cikkben említett készüléken viszont semmilyen nyoma nincs a történteknek, még égett szaga sem volt.Egyébként is marhaság az egész, mert még jóindulattal elhihető, hogy a készülék hővédelme nem működik és szép lassan felmelegszik olyan hőmérsékletre, ami megégethet egy embert (igaz másodfokú sérüléseket így sem tudna okozni), de hogy erre nem ébred fel, vagy akár öntudatlanul nem fordul le róla azonnal, az nem hihető.
Ilyen sérülést egy vasalóval lehetne okozni, de az a hőmérséklet már a készüléket is komolyan károsítaná.
-
aelod
veterán
válasz
Én teszteltem anno a galaxy ace 4-emet így. Reggel télen kivittem a kutyát a telefont leraktam a társasház járdáján a földre. Kb fél órára -11 fokban. Bírta. Ezzel nem flame-elni akarok itt apple/samsung csak azt mondom, hogy mivel az iphone full fém jobban vezeti a hőt. Ezért is kellett bele a túlhevülés elleni védelem. A hír meg szerintem kamu.
-
strogov
senior tag
válasz
Sokszor sok telefon eldurrant már. A samsung idei esete annyiban más, hogy (állítólag) gyárilag rövidzár veszélyes akku van a telefonokban. Tehát töltés nélkül is kigyulladhatott. Szerintem meg nem tudjuk meg soha mi volt a hiba, a lényeg, hogy a samsung nem tudta visszahívással javítani.
Egyébként egy leejtés után gyakorlatilag bármelyik akku megsérülhet annyira, hogy ön és közveszélyes legyen.Az apple meg töltőket hívott vissza nem is olyan régen.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Párom 6S-e is van hogy kikapcsol hidegben. Vagy csak simán nem reagál a kijelző. De már az 5S-e is kikapcsolt hidegben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest