- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Túlhevülés elleni védelem minden telefonba kell, nem csak az Apple nem bírja a meleget, hanem egyik telefon sem. Pár éve a nyár legmelegebb napján az akkori Lumia 625-öm is jelezte, hogy túlhevült, pedig csak simán az asztalon volt, töltve sem volt, egyszerűen csak egy böngészőt indítottam el.
Egyébként számomra inkább az a kérdés, hogy minek tudható be az, hogy a védelem ellenére is kiég néhány eszköz. A márka édes mindegy. Inkább az gondolkodtat el, hogy biztosan ez a fajta akkumulátor kell-e ezekbe a telefonokba.
A másik még az, hogy mindemellett a cikkben szereplő idióták elmehetnek a bús fenébe, nem tudom mennyire normális telefonnal a párnám alatt aludni, meg ráfekszem és rajta alszom....szerintem semennyire.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Galaxy s, galaxy s3, Xperia z3, most meg galaxy s7 edge. Ezeket mind használtam már télen, SOHA egyik sem produkált még ilyet. Jó mondjuk a galaxy s(1) produkált elég sok más dolgot dehát az már mikor volt..
De a lényeg, hogy ez szerintem nagyon durva hiba. Nyilván nem egy kigyulladás. De télen kint vagy a hidegben negyed órát akkor konkrétan használhatatlan lesz a telefonod? Azért na.. Volt pár éve az a nagy hóvihar amikor behavazódtak az emberek meg jött az sms hogy "üljön át másik autóba". Na egy ilyen helyzetben akinek iphone-ja van az nagyon megszívja, ott fog megfagyni..
Most biztos azt hiszitek, hogy iphone hater vagyok, ami nem igy van. Nem szeretem a márkát, magamnak sose vennék. Ettől függetlenül nem utálom, nagyon jó telefon, csak nem nekem. De azt gyűlölöm hogy istenítve van és a legtöbb ember nem hajlandó tudomást venni a hibáiról..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest