- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallari
tag
Ja, én is a múltkor kértem tanácsot a VGA kari rovatban, hogy mit érdemes venni, de szigorúan csak directx 9-ben, mert annál drágábbra nem vagyok hajlandó költeni. Minek? A legtöbb cucc úgyis konzolport, azok meg ~2006-ban jöttek ki, tehát ez a minőségük. Amúgy meg szerintem bőven elég mindenre, én nemigen látok érdemi különbséget az 1280*1024 és az ettől magasabb felbontások közt.
Azt pedig meg sem említem, hogy a játékkonzolok között a ps2(!) még mindig igen szép eladásokat produkál, nem beszélve a Wii-ről, ami egymaga hozta azt az eladási darabszámot, mint az xbox360 és a ps3 együtt. Ez a folyamatos felbontás+részletgazdagság emelés elég csúnyán otthagyta az emberek igényeit már egy ideje szerintem, és a "fenntartható fejlődés" hangzatos jelszava alatt ez leginkább "fenntartandó (extra)profitszerzés"-nek értendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest