Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
mbalint987
üzenetére
Valószínűleg ugyanúgy háborogtak akkor is. Nem értem mire akarsz kilyukadni.
-
Bwin87
tag
Szép akkor itt az ideje elhagynom a telenort

-
mbalint987
aktív tag
Azért a háborgókat megkérdezném, hogy hol voltak akkor, amikor a Magyar Telekom páros lábbal taposta el az egyébként is haldokló magyar demokrácia jelentős darabkáját azzal, hogy kormánypropaganda médiummá engedte süllyedni az Origo-t (ugye az Origo sokáig az MT tulajdona volt, utána adta kormányközelbe)?
Egyébként meg lassan nem nagyon marad telkó, akikhez szívesen mennék. Most részben Telenor-os vagyok, ha Pénztáros úr belép a piacra, max. a Vodafone-hoz mehetnék, ott viszont nincs olyan csomag, ami megfelelő lenne, ráadásul hálózatban sem éri fel a versenytársakat.
-
zsolt501
nagyúr
Az ügyben se legyen senkinek illúziója, hogy ügyfél elhagyás tönkre tudja tenni a szolgáltatót, pláne ha állami megrendeléseket kap, és mondjuk előírják az állami intézményeknek hogy ezzel a szolgáltatóval kell szerződést kötniük....
Az tuti hogy akkor meg fog billenni a piac és az EU sem fogja túl jó szemmel ezt nézni, ha csak be nem fogják valamivel az EU-s döntéshozók száját. -
balgab84
aktív tag
Ha a gazszerelo veszi meg, az biztos, h egy ugyfelet mar el is vesztenek:-):-)
-
darvinya
titán

-
rushty
őstag
-
Grg
tag
Akkor azt hiszem most már hamarosan átmegyek a T-hez.
Így is fontolgatom egy ideje, pedig kb '98-óta Pannon/Telenoros vagyok, de sajnos az én igényeimnek egyre kevésbé felel meg...
Mint feltöltőkártyás, sajnos egy vicc amit kinálnak mobilnet-adat szinten, ha meg EU-n kivül szeretnék mobilnetet, na az siralmas náluk... -
válasz
enginev3.0
üzenetére
A Digi szerintem örül, ha az Invitel felvásárlása előtt több banktól felvett szindikált hitelt (200 millió euró) visszafizeti egyszer, amellett most/még egy hazai Telenor szintű ismételt (hiteles) vásárlás nem tűnik életszerűnek.
-
doooo
veterán
Micsoda machinációk folydogolnák itt... de egyébként kár érte... nem nagyon ugrálok a Telenorért, de jó volt "normálisabb" kézben tartani ezeket a lokális szolgáltatókat... aztán most majd elsz@ródik minden, a végén meg tönkremennek.

-
clon
senior tag
Ez jó. Van még valaki aki azt hiszi valami változik más tulajdonossal

Sem az előfizetés, sem a perc vagy adat díj, sem a készülék ára ne lesz HUN fizetéshez szabva, így tök mindegy ki lesz a tulajdonos mert vagy üzemelteti tovább vagy tönkremegy és széthordják a többi mobilszolgáltatók a darabjait.
A tulajdonosi rétegnek mindig 1 számít, legyen profit ne kelljen rendszeresen deficittel zárni az évet. Lehet balettozva szórni a rizsát de senki sem fog fenntartani magyarországon profit nélkül mobilszolgáltatót csak hobbyból mert megteheti. -
zsolt501
nagyúr
Aki szerint a nemzet gázszerelőjének nincs miből kifizetni a Telenor magyar részét annak figyelmébe ajánlom a kormány által támogatott Exim bankot, és az MKB is fura kormány kötődése.
-
Man0gatya
aktív tag
Én most megyek vodához...
-
törölt tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
A Digi megvette 43 milliárdért az Invitel-t,de azért ez nagy falat lenne neki. Meg hát a gázszerelőnek is nehezebb lenne hozzájutni a leendő nemzethy szolgáltatóhoz.
-
enginev3.0
félisten
Remélem csak jo irányba megy a dolog
most lettem hello data telenoros, nem akarok ennél többet fizetni se kevesebbet netezniVenné meg őket inkább a Digi
-
Fryskitt
addikt
".(Frissítés: Nem sokkal a bejelentés után számoltak be arról a nagyobb magyar lapok, hogy az akvizíció nyilvánosságra kerülése után a magyar vállalkozóhoz tartozó befektetési alap megkereste a cseh milliárdos cégét, hogy szeretnék megszerezni a magyar leányvállalatot.)" - biz'isten ezt akartam írni. Majd Lölő megveszi őket.

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Rothmanakos
üzenetére
Viszont az Oroszországba írányuló hívásoknak rendkívül alacsony lenne a percdíja.
-
pit stop
addikt
válasz
Rothmanakos
üzenetére
Egy minimum regionális szereplőtől 4 csekélyebb fizetőképességgel rendelkező országban jelen lévő tulajhoz kerül a cég (ami mobilszolgáltatást jelent) - a költségek nem osztódnak el több (és gazdagabb) ország között. Ha pedig magyar kézbe kerülne, akkor még rosszabb a helyzet költségekre...
-
turbulencia8
addikt
Meszaros csak a valasztasok utan szerzi meg a Telenort, ha nyer a jelenlegi banda.
-
Dhampir
félisten
válasz
tothmaxy182
üzenetére
-
Chumlee
senior tag
válasz
Rothmanakos
üzenetére
Akkor 3-an vagyunk ,mert havi szinten 200 gb-et netezek el .

-
törölt tag
Most biztosan vakarják a fejüket a modik, hogyan kezdjenek hozzá a tisztogatáshoz.

-
steele80
senior tag
Sejtik a jövőjüket és hosszútávra már nem fektetnek be. Javaslom, hogy tartós tejet se vegyenek már!
-
janeszgol
félisten
válasz
tothmaxy182
üzenetére
Ez mind igaz sajnos. Bizom a kormany levaltasaban es ugy mar lehet ertelme ennek.
-
marcarc
senior tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
TeleNER
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy a reakciókból egyértelműen érződik, hogy minden alapjában véve nevetséges végkimenetelt számba vesztek, ergó érdekel benneteket a téma. Remélem az ezzel járó demokratikus jogaitokat is ki fogjátok használni.
-
atike
nagyúr
"Nem sokkal a bejelentés után számoltak be arról a nagyobb magyar lapok, hogy az akvizíció nyilvánosságra kerülése után a magyar vállalkozóhoz tartozó befektetési alap megkereste a cseh milliárdos cégét, hogy szeretnék megszerezni a magyar leányvállalatot."
Hát izé.

-
LámaZ
addikt
Micsoda riadalom!
-
SkyLine3000
addikt
-
zdanee
őstag
Nem Mészárosé lesz a Telenor. A volt PannonGSM viszont igen.
-
-
Louro
őstag
Ne görcsöljetek. A cseh cég kapcsolatait megvizsgálnám. Nincs-e benne Tiborcz, Matolcsy vagy más NER-mancs.
Szerintem ez csak színjáték ML részéről.
-
GEIL
addikt
Telenoros előfizetőket/ügyfeleket vajon mennyiben fogja érinteni ez a "tulajdonos váltás" ?

-
törölt tag

-
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Hetes hozzászólás dajkopali-tól.

-
schawo
titán
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
A hírek szerint Pénztáros a cseh cégtől veszi meg leválasztva csak a magyar leányt.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
És ha a Lali királyé lenne benne?
-
Ha Lőri keze nincs benne, megnyugodtam.
-
tothmaxy182
őstag
válasz
janeszgol
üzenetére
2, A gond az, hogy ahova az állam beszáll, az onnantól nem piaci alapon működik, és torzítja a piacot (bár hogy őszinték legyünk a magyar telekommunikációs piac így is elég torz). Törvényekkel ellehetetlenítheti a piaci alapon működő konkurenseket, ami rontja az ország versenyképességét, mivel elriasztja a többi (nem csak telko) céget a magyar beruházástól, hisz miért ne járhatnának ők is így.
Illetve már így is elég nagy gond, hogy a kormány fullba nyomja a kretént az összes létező médián keresztül, miért ne használhatná fel erre a saját mobilcégét is...?
További probléma (főleg itt a vadkeleten), hogy az állami cégek jelentős része egy pénzmosoda, kormányhoz köthető részvényesekkel és befektetőkkel, akik így tudják fehéríteni a EU-s pályázatokon elcsalt milliárdokat. -
nyunyu
félisten
nevet nem váltottak, de az indításban benne voltak. 2006 óta kékültek be
2006-ban még csak a korábbi PannonGSM arculatot cserélték le az acélkék propelleres Telenor dizájnra, de a név maradt Pannon. (Ekkor már GSM nélkül.)
Aztán 2012-13 körül cserélték le a nevet Telenorra. -
janeszgol
félisten
1, nem az volt a szempont, hogy nyeresrges, hanem az, hogy nem volt elegge az. Ez a lenyeg. A Voda is felhozta magat a Telenor melle, ami nagyon durva. Raadasul figyeljuk meg, mely orszagokbol lepett ki a Telenor.
2, En meg mindig nem latok gondot az allami telko gondolatarol.3, Meszaros, azaz az allam zsebbol kifizeti. Lasd Kosa 1300 milliard forintja. De Meszarosnal is sok penz es sok csere lehetoseg van (gyar, fold stb). Ja es Meszaros babu, nem o intezi az ugyeket, o csak alair es fogadja a megrendeleseket es a penzt.
-
miqlas
őstag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
A-A ... inkább NemzetiGSM!

-
E.Kaufmann
veterán
A név változni fog? PffGSM vagy Pff5G?

-
miqlas
őstag
... ha a hsz1-ben vázolt eset bekövetkezik, lépek a cégtõl, de se a T.kony se Bokafon nem az igazi! Maj választok egy érme feldobásával!
-
Agostino
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
nevet nem váltottak, de az indításban benne voltak. 2006 óta kékültek be
-
válasz
tothmaxy182
üzenetére
Bizony, ez várható. Különösen, hogy a vételár az egész "alcsoportért" igencsak.... hmmmm, kedvező.
-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ja az volt 20as a pannon gsm, meg 30as a westel900, de rég is volt....
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Pannon gsm volt, majd valamikor már csak Pannon. 900mhz-en náluk vettem az első telefonom, egy motorola 7200-ast, ami abban az időben nagyon kicsinek számított. Ma gyilkos fegyver inkább, meg az orrturkkálos gh.198. Előtte cibáltam a táskás 60-ast. Mindegy, de az árát bőven visszahozták még akkor is, hogy fizettem, ha hívtak.
(#13) Rodi 4.80
Akkor lehet, hogy fordítva volt....

-
Rodi 4.80
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
'94-ben még Pannon volt, ott vettem a jó kis Motorola d160-at.
-
Mister_X
nagyúr
Kétlem, hogy az ország gázszerelője képes lenne kifizetni a fenti akvizíció negyedét is (én drukkolok, hogy 04.08. után már ne nőjjön a vagyona, sőt, ki is vizsgálnák rendesen... Elios és tao-pénzekkel egyetemben), de az “ellenfele” Nyugat-Európa leggazdagabb embere. Esélye sincs. Ráadásul van diplomája és bankár. Tehát biztos több esze van. Ráadásul a szektor nyereséges, hülye is lenne megvétel után eladni belőle, előbb hozzon még pénzt.
Egyedül a norvégokat nem értem... itt van egy nyereséges piac, erre inkább eladják. Valaki nyugdíjba akar menni biztos.
-
ígyvanferi
addikt
De '94-ben még nem váltottak nevet telenorra, vagy de? Csak mert bőven emlékszem a pannon gsm reklámokra (oké, csak a szlogenre, hogy pannon gsm, az élvonal), sőt, szerintem az első telefonom még pannonos volt, nem telenor, viszont 94'-ben még csak 6 éves voltam, ami így nem stimmel.
-
Azt hiszem, elhagyom a Telenort. Bár a másik kettő nem nagy alternatíva. Kezdem azt érezni, mint a választások kapcsán, nincs kire szavaznom.
-
Remélem nem cseszik el a Hello Data csomagot.
-
dajkopali
addikt
válasz
tothmaxy182
üzenetére
-
kano
nagyúr
válasz
tothmaxy182
üzenetére

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Furcsa az egész...
-
tothmaxy182
őstag
Nem kell, hogy érdekeltsége legyen benne.
Az új tulaj szépen feldarabolja a vállalatcsoportot, és a magyar leányvállalatot eladja Lörincbarát valamelyik cégének, természetesen jó drágán...
(#3) Rodi 4.80: Az őrületvonaton nincs fék...

-
Ringman
félisten
várjuk ki a végét, majd kapnak egy visszautasíthatatlan ajánlatot - kellő jogszabályokkal megtámogatva
-
Graphics
Jómunkásember
Röhögnék, ha kiderülne, hogy a Cseh cégcsoportban érdekeltsége van Pénztáros Úrnak. / hozzáteszem nem politizálok, utálom az egészet... Szét kéne zavarni őket kapálni az Urál-hegység tövébe.... /
Kérdés, most a viszonylag felépített Telenor brand-del mi lesz.... Erős aggályaim vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen notebookot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)