- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Ja, de teljesen hidegen hagyott ebben a szituban, hogy igazából mi is az igazság. A hozzászólásomat nem annak függvényében írtam, hogy amit te leírtál az ne lenne igaz. Főleg azért, mert láttam, milyen heves indulatokat váltott ki benned az arénás cikk tartalma. De ne vedd személyeskedő célzásnak a dolgot, csak mivel mindig ugyanaz a 4-5 ember forog a WM , iPhone OS, stb oprendszer és telefon témákban, és a heves ellentétek szinte mindenfajta tényektől függetlenek, így ez a cikk a maga szélsőséges és "egyértelmű" állításával nagyon odavert, főleg így, ha még nem is igaz.
Mittomén, mintha Ulkesh összeesküvéselméletének a része lenne.
-
manchester85
veterán
Köszönöm a feltételezést, a Debreceni Egyetemen vagyok végzős angol szakos hallgató.
Ami persze nem egy eget rengető dolog, főleg a műszaki orientált szakokhoz képest, és ezt most minden irónia nélkül mondom, de a helyzet miatt úgy gondoltam, mindenképp érdemes volt megjegyezni.
Nem hiszem, hogy össze-vissza beszéltem volna, főleg, hogy diplomatikusan, műszaki (in)kompetenciámhoz mérten nem is foglaltam állást a kérdésben. A helyzet viszont vicces volt, egy szélsőség cikk megjelenésével és az ismerős arcok azonnali felbukkanásával.
Ígérem, legközelebb nem próbálok meg vicces lenni, még valaki komolyan veszi.
-
manchester85
veterán
Na, kezdődik már a magyarázkodás, még pontosan két főt hiányolok a topikból, hogy meglegyen a napi jókedv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad L580 Megbízhatóság és teljesítmény kedvező áron!
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest