- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Nem tudom mennyiért szerezted a telefonod, de szerintem óriási blődség egy okostelefont megvenni drága pénzért ahhoz, hogy néhány olyan alapfunkciót használj ki rajta, amit egy 5-10k-s telefonnal is megtehetsz.
A rabul ejtéses és marketinges dolog engem nem foglalkoztat és facebookom sincs, nem amiatt van okostelefonom. Azért vettem meg a legolcsóbb WP7-es készüléket, mert szükségem van rá a mindennapokban. Eddig nem volt rá szükségem, azért volt egy Nokia 3110-esem, mert csak alapfunkciókat használtam rajta. De egy pár hónapja olyan változás történt az életemben, hogy szükségem lett a mobilon való, gyors internetelérésre plusz jól jön néhány funkciója, pl. ebédszünetben, mert tudok rajta nézni sorozatokat stb... Mindezt hozza megfelelő minőségben és sebességben.
Szépnek szép a telefonom, de emiatt nem adtam volna ki rá egy Ft-ot sem, abszolút nem ezért vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest