Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
A lényeg :
-Lumia 920: 650 €
-Lumia 820: 499 €
Ennyiért kenjék a hajukra---> Sikeres lesz a HTC (persze ha tényleg 80 körül lesz a 8S)
-
Youri
veterán
válasz
=Mentor= #130 üzenetére
Ez az oldal tele van hiteles cikkekkel...
Apple sues Samsung again, says Galaxy S III is better and bigger version of iPhone 4S Ó hát persze, tuti ilyet mondtak -
válasz
RaveForce #126 üzenetére
Ha valaki összekeveri a Samsungot az iPhonenal, az is tajgetosz pozitív... jaj, hogy az Apple ez alapján kasszírozott 1 milliárd USD-t?
Van hasonlóság, és van akit meg lehet vele téveszteni.
Az egy másik kérdés, hogy a Nokia Lumia még messze nem akkor brand, mint az iPhone. -
Misály
addikt
válasz
=Mentor= #124 üzenetére
Gondolom a markajelzes, a hangszororacs, a gombok elhelyezkedese, az elolapi szenzorok helye, az uveglap es a sarkok nem jatszanak. Csak a kijelzon szereplo csempek... Meg a szinek se passzolnak hisz a htc UV reaktiv (vagy legalabbis ahhoz kozel allo) szinekkel dolgozik, a nokia meg alapszinekkel.
Csak az latja a hasonlosagot aki akarja
-
kzoltann
aktív tag
HTC-re szavaztam, gondolkozok wp8-n ha nem jön ki hamarosan a BB10.
A méret volt a fő ok, arányaiban az tünt a legkissebbnek. -
nobela
senior tag
Igen igen, halljuk!
Úgy látom másnál is kardinális kérdés a navigáció, szerintem a Nokia - HTC versenyben igen fontos tényező lesz majd...
-
Gadgetfan_
senior tag
Nokia 920. Nálam az iPhone-on kívül csakis Nokia, iOS-en kívül csak is WP8 jöhet szóba mint esetleges alternatíva, úgyhogy egyértelmű. Arról nem is beszélve, hogy tudásban, dizájnban és minőségben is a Nokia a nyerő a háromból.
-
daniel909
addikt
hát elég egyértelmű... a nokiához jönnek a külön szolgáltatások, és hardveresen is jók. a htc meg a samsung cuccai is jók, de nem a legjobbak. mondom ezt úgy, hogy szerintem egy 8S lesz a következő telefonom.
-
nobela
senior tag
Hehe, írtam hogy még WinMo 6.5-öt használok (IGO-val), és többek között azért sem váltottam még, mert egy nagyjából hasonló tudású navira lenne szükségem WP-n is.
Nézegettem ezt a Navigont, szerintem nem drága, viszont a screenshotok meg leírások alapján nem tűnik valami kiemelkedő darabnak... Persze a Nokia Drive-nál a program maga nyilván jobb, de kérdéses a magyar térkép részletessége.
-
tome.jr
addikt
A 920 speckói jobbak, de külső alapján egy sárga 8X kellene.
-
nobela
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy én is kipróbáltam régebben egy E51-en, és egészen használhatónak tűnt a Nokia navigációja (persze egy IGO-val akkor sem versenyezhetett).
Egyszerűen nem értem miért butították így le a WP-ben.
Jelenleg nincs is normális navigáció Windows Phone-ra, és amíg nem lesz addig én biztosan nem váltok WM 6.5-ről (pedig már ideje lenne...)
-
zoo8800
veterán
Rettenetesen fapad navi a Drive.
- Nem tudod beállítani, hogy elkerüld a fizetős autópályát, földutat, kompot, stb.
- Nem tud alternatív útvonalat ajánlani.
- Nem tudsz rábökni a térképre, hogy mutasd az utat ide.
- Nem tudod beállítani, hogy a legrövidebb úttal, vagy a legkevesebb menetidővel kalkuláljon.Ha BP-ről akarsz Sopronba menni, akkor úgy kalkulál, hogy kerüld meg a Fertő-tavat, mert akkor mész a legtovább autópályán.
Ezeket az apróságokat leszámítva jól működik.
-
Fabianus
tag
Biztosan így van?
Symbianon (C7-en)
Tudom választani az útvonal optimalizálásának módját (legygyorsabb, legrövidebb, optimalizált), dugók elketrülését, autópálya, alagút, komp, fizetős utak, földutak, és vonatszállító komp használatának engedélyezését. Emellé gyakorlatilag az egész viág térképét ingyen rendszeres frissítés mellet, offline használattal megkapja az ember.Biztos, vannak sokkal jobb navigációk, de nálunk a cégnél, amiket a dogozók álltalában kapnak, (tipusokat nem tudom, de biztos, hogy olcsó navik), hajítófát sem érnek a Nokia navigációja mellet, pedig azok erre készült célhardverek.
-
nobela
senior tag
válasz
Plazmacucci #89 üzenetére
Már amennyiben a "használható" kategóriába soroljuk azt, hogy még azt sem tudom beállítani rajta hogy felvigyen-e a fizetős autópályára vagy inkább kerülje ki
Napi használatra teljességgel alkalmatlan, hobbi célra persze jó lehet.
De SEMMIKÉPPEN nem alternatívája a fizetős naviknak.
-
-
nobela
senior tag
"Egyertelműen,ha wp akkor csak nokia.Miert? Mert 1navigació ára kb 20.000 ft.. nokianal megkapod bónusznak"
Hehe, úgy látom te még nem láttál navigációt...
Segítek.
A Nokia Drive nem az.Ez egy vicces kis szoftver annak aki évente egyszer a nyaraláshoz szeretne letalálni a Balatonra. Másra nem jó, EGY forintot nem ér nem hogy 20.000-et.
-
SPY0817
aktív tag
-
SPY0817
aktív tag
Mondhatni relatív nem sok köze van a kijelzőhöz meg a parasztvakításhoz az eredménynek.. egyszerűen szerintem a készüléktámogatottság sokkal meggyőzőbb és sokkal többet fektet ebbe a platformba a Nokia mint összesen a másik 2.. (De meg is látszik..)
Persze fontos, hogy mi van belül de azért itt már nem olyan szinten mint a konkurens oprendszernél..
Nekem nagyon bejön az ATIV S viszont nagyon Nokia párti vagyok.. viszont eddigiek alapján a HTC-knek lesz a legjobb az ára..
-
Nokia mert mindenben jobb mint a többi.
-
Nem, egyszerűen az együgyű paraszt elé a filléres droidos szarok vannak tálalva. Jelenleg nincs 30-40 ezres kategóriában normális feature phone. Van a legalja, a 20 ezres műanyag fosig, és attól felfelé pedig marhára smartphone (mármint szolgáltatói kínálatban).
Nem az általad felvetett gondolatsort tagadom, mert egyetértek vele, hogy nem kötelező mindenkinek okostelefont venni, főleg hogy hülye hozzá a userek nagy része. Egyszerűen nem nagyon kap mást a szolgáltatójától...
-
vzsryl
nagyúr
Nem tudom mennyiért szerezted a telefonod, de szerintem óriási blődség egy okostelefont megvenni drága pénzért ahhoz, hogy néhány olyan alapfunkciót használj ki rajta, amit egy 5-10k-s telefonnal is megtehetsz.
A rabul ejtéses és marketinges dolog engem nem foglalkoztat és facebookom sincs, nem amiatt van okostelefonom. Azért vettem meg a legolcsóbb WP7-es készüléket, mert szükségem van rá a mindennapokban. Eddig nem volt rá szükségem, azért volt egy Nokia 3110-esem, mert csak alapfunkciókat használtam rajta. De egy pár hónapja olyan változás történt az életemben, hogy szükségem lett a mobilon való, gyors internetelérésre plusz jól jön néhány funkciója, pl. ebédszünetben, mert tudok rajta nézni sorozatokat stb... Mindezt hozza megfelelő minőségben és sebességben.
Szépnek szép a telefonom, de emiatt nem adtam volna ki rá egy Ft-ot sem, abszolút nem ezért vettem. -
gybazsi
senior tag
A három a csúcsmodell közül egyértelműen a Lumia 920 kéne, viszont az olcsóbb kategóriában a 8S szimpatikusabb nekem, mint a Lumia 820.
-
sokol
tag
"És legszívesebben a fejemet verném a falba, amikor kiderül, hogy 1 hétig bírja az akksijuk, abszolút nem használják az online funkcióit a telefonnak (max. néha-néha wi-fi-n valamit... mobilnet kizárva...) stb... Általában 3 dologra használják: telefonálás, sms, zenehallgatás. Egy okostelefont...
"
Elárulom neked én is erre a 3 dologra használom ,de nem divatból mert akkor nem HTC-t vennék,viszont a külalak számít olyan szinten,hogy mindenkinek más a szép.
Azért mert egy telefon nekem külsőre tetszik,még nem jelenti azt,hogy használni akarom a netfunkcióit.Nehéz elképzelni ,de vannak még olyan emberek akiket nem ejtett rabul az internet világba,nem függő ember(Facebook és társai) és nem a telefonoktól várják el a hiper-szuper fényképet,meg legyen 87 magos 60 Ghz-es Tripla-Full-hd kijelzőt 2000 Gigarammal,meg egyéb marketingfogások által,mesterségesen generált igényeket(éljen a fogyasztói társadalom),amik miatt aztán "lehet,(kell!)" évente-kétévente telefont cserélni,hanem elegek a hétköznapi funkcióik.
-
saelin
veterán
+1 a lumia-nak
Jobban néz ki. A nokia jobban vonz és kíváncsi vagyok az idehazai vezetékmentes töltésre, márha lesz belőle valami.
-
vzsryl
nagyúr
"A 920, az Ativ S és a 8X azért nem jöhet szóba, mert mindkettő túl nagy."
Három."a jó minőségű hardware-t csak órási méretbe tudják becsomagolni"
Igen, ez szerintem is egy nagy probléma, de nem véletlenül van így. Ez a felfogás hozza a lehető legtöbb profitot. Mert ha a kicsibe is csúcs-hardver kerülne, akkor a csúcs modellből vennének kevesebbet, és a nagy profit igazán a nagyból kellene származzon.
Egyébként a Nokiánál a "kicsibe" is bekerült a csúcs hardver, de az is 4,3". -
Tóni bácsi
csendes tag
Nokia 920. Design, +szoftverek, vezetékmentes töltés, kamera. Nálam ezek döntöttek, úgy hogy jelenleg HTC-m van.
-
Fegyonc
csendes tag
Nokia +1,
mert "A súly a megbízhatóság jele!" by Penge Borisz -
chabusch
tag
Nálam a design alapján a 8S volna a nyerő, de hardware fronton olyan csapásokat mért rá a HTC (gagyi kamera, kevés RAM, előlapi kamera hiánya), hogy ezt a forma sem tudja számomra ellensúlyozni.
A 920, az Ativ S és a 8X azért nem jöhet szóba, mert mindkettő túl nagy. Ez egyébként egy érthetetlen ipari tendencia, a jó minőségű hardware-t csak órási méretbe tudják becsomagolni, holott az autóiparban már jó ideje rájöttek arra, hogy ha valaki kis(ebb) kocsit akar, nem feltétlenül azért van így, mert kevés a pénze és a gagyival is beéri (lásd. Mini, Fiat 500, BMW1, stb.)
-
zord01
senior tag
Hát... nem. Nagyon-nagyon unszimpi, hogy a 920 sarkai szögletesek, a fekete üveg szélei meg kerekek. Akkor lenne szép, ha a műanyag keret sarkai követnék a fekete üveg keret íveit, mint ahogy az a 820-ason történik.Aaaaaaaaaaaaaaz nagyon bejön. Szép. Jó lenne ha kiadnának, egy 4 colos WP8 Nokiát ilyen külsővel, HD panellel és a 920-as tudásával.
Amúgy a Nokia most nagyot ugrott technikailag. Ha maga a WP8 is jól használható OS lesz (és mondjuk nem lesz 200 fölött a 920), akkor szép lassan megkezdik a felzárkózást. Nagyon szorítok nekik.Más.
Most látom csak, hogy az ATIV S még a SGS3-nál is nagyobb
(Kis kezűek pusztuljatok, jeeee. Emléksze, mikor kijött az SE Xperia Arc mindenki el volt hűlve, hogy mekkora állat nagy panelje van. Mindenki azt hajtogatta, hogy "emmá' hülyeség". Meg felesleges. Az a panel 4,2 col volt, most a kistesók 4,3-asok. Sadpanda...)
Amúgy üssetek meg, ha nagyon nagy baromságot kérdezek, de az ATIV S miért ATIV S???
Mi ez az áthallás a VITA S-sel???
[ Módosította: Ndruu ]
-
zord01
senior tag
Jah hát a HTC hardverben nincs semmi exttra az tény, a Nokiának nagyon értelmes lesz az új kijelzője, hogy kulccsal is, kesztyűben is lehet baszkurálni. Ennek sok értelmét látom, és már nagyon rég vártam valami ilyesmit. Az OIS is fasza dolog, de a dizájnjuk akkor se jön be, bár ez szubjektív. Szerintem akkor lenne egy igazán ODABAX és számomra MUST HAVE dizájn, ha a külső, színes peremet elhagynák, és az egész telefon előlapja egy darab üvegből (GG2) lenne.
Káprázatosan elegáns cucc lenne, plusz nem is lenne akkora ló****ó méret, a képátló meg megmaradna. Akkor tekernék pénzt felvenni a kártyámról. Így azonban nem begyün csak a 820 tetszik. Csak ott meg ratyi a képernyő, bár azzal még együtt tudnék élni. A 820 agyon alázza a 8S-t.
Arról akkor van valakinek infója, hogy a vezetéknélküli töltő akkor most alap tartozék lesz, vagy kiegészítő???
Azt azért még hozzátenném, hogy nagyon örültem a 820-nak, mert ezt talán azt jelenti, hogy mostantól lesznek ilyen kinézetű telefonok a Lumia családban. A régi Lumiák közül egy sem tetszett. A 8-900 azért mert ilyen volt, a 710-esek meg elég gyerektelefonnak néztek ki, ráadásul vastagok is voltak.
Szóval, ha a 820 dizájnjában lesz még más újdonság is, akkor annak örülök.Samu meg megint csak nem tetszik.(Ami fura, mert amúgy hasonlít a 820-ra, mégis csúnyának hat a szememben. Innét látszik, hogy 1-1 parányi részleg mennyire sokat tud dobni a dizájnon.)
Meg amúgy sem szeretm, mint márkát. Kb. az S3 az egyetlen telójuk, ami tetszik, csak számomra felejtős, 2 kézzel sem érem át akkora batár. -
GALARDO
addikt
Egyértelműen Nokia.
A HTC jó, de nem az igazi. A Samsung, azzal a minűségi hátlappal.
-
vzsryl
nagyúr
+1 Nokia.
Egyébként akik azt írják, hogy felesleges ez a felmérés, és majd az eladások számítanak, azok láttak WP7-es eladási statisztikát? A WP7-es 2. generációs telefonok 2/3-át a Nokia értékesítette, és a maradékon osztozott a többi gyártó... Ez WP8-nál lehet még durvábban ki fog jönni, mert szerintem még erősebb a marketing a Nokiánál, továbbá csak annyit írok, hogy NOKIA. Szvsz. mobiltelefonok szegmensében még mindig a legmeghatározóbb név, hiába szorult le a trónról eladásokban az Android miatt... Vonzza az embereket a márkanév, ráadásul elképesztően szépek a készülékeik. És ez számít igazán. Mert akár hiszitek, akár nem a hozzá nem értő emberek többen vannak, mint a hozzáértőek, és az előbbinek 3 dolog kell: 1. jó marketing, 2. szép külső, 3. márkanév
Az okostelefonnal rendelkező ismerőseim nagy részének azért van Iphone-ja meg Galaxy-ja, mert jól reklámozzák és szépnek tartják. Magyarul divatból. És legszívesebben a fejemet verném a falba, amikor kiderül, hogy 1 hétig bírja az akksijuk, abszolút nem használják az online funkcióit a telefonnak (max. néha-néha wi-fi-n valamit... mobilnet kizárva...) stb... Általában 3 dologra használják: telefonálás, sms, zenehallgatás. Egy okostelefont... -
Balint1986
csendes tag
Azért az érdekes, hogy a HTC-nek kisebb a kijelzője, mint a Nokiának, mégis nagyobb a mérete. Viszont a Nokia tömege nagyon sok a másik kettőhöz képest. Ez mindenképpen érdekes.
-
zord01
senior tag
Hát, ha a 920 és a 8X között kéne választanom, akkor 8X, mert kisebb, és mert a 920 naaaaaaaaaaaagyon nem tetszik. Viszont a 820 és a 8S közül nem kérdés, hogy a 820 kéne.
Amúgy szerinte az ártól is függő lesz, hogy melyik lesz sikeres. Ha a Nokia 20-30k-val drágább lesz (márpedig szerintem igen), akkor azért "sokan" fogják a HTC-t választani.
Azért tettem idézőjelbe a sokant, mert a HTC az átlagember számára kevésbé ismert márka. Így ha bemegy egy telefon boltba, és elé tesznek egy HTC-t, mert egy Nokiát, akkor a Nokiát fogja venni, a név miatt. Szerinte még elég sok ilyen 40-50-es emberke van, aki megengedhet magának egy 150-200k-s telefont, de amúgy nem igazán tájékozott a mobilok terén.Összességében amúgy én most a 820-sza szemezek nagyon, de még meg kell várni az árakat, és ami fontosabb, magát a WP8-at...
-
Misály
addikt
ldave: vezetek nelkuli toltes (le is kell arnyekolni azt a tekercset ami benne van), teljes uveg elolap, optika stabilizator, es ki tudja milyen az a synaptics erzekelo...
-
domerator
veterán
"Nem lesz kasszasiker a HTC WP8 sorozatai?"
Khmm... vagy:
Nem lesz kasszasiker a HTC WP8 sorozata?
vagy:
Nem lesznek kasszasikerek a HTC WP8 sorozatai?
de a cím ahogy megjelent helytelen.
------------------------------------
Szavaztam a Nokia 920-ra. A másik kettő csak erőlködés.
-
ldave
félisten
Mi lehet az 50g plusz a Nokiában? Aksija nem is a legnagyobb e hármasból. Vezeték nélküli töltés rendszerre növelheti meg ennyire a súlyt?
-
butyek
senior tag
Én is inkább bíznék a nokiában.
-
Cece04
tag
+1 a Nokiára, nagyon tetszetős a design!
-
Yany
addikt
A Samsung és a Nokia mellett is tudnék érveket, de a HTC mellett nem igazán látok vonzó paramétert. (kinézetre/akksira nekem magasan a Samsung nyer, de a PureView, a drótnélküli töltés és az IPS kijelző a Nokiánál tetszik).
-
ESP23
senior tag
Szavazat leadva a Nokiára!
-
gaben88
őstag
920-ra tuti lecserélem a 4S-em! Az i5 nem győzött meg!
-
Plusz ott a beépített tekercs, ami ad még hozzá egy pár grammot...
(An)Dante: ráadásul így pont segíthet a smartphoneok egyik legnagyobb gondján (támogatom nagyon a Nokia törekvéseit), ha beülök egy kávézóba, és az asztalra helyezett telefonom tölt, amíg én beszélgetek - talán végre kibírják estig, és nem kell mindenhova azt a szerencsétlen kanócot hordanom
-
Beri78
őstag
szerintem messze a HTC a legszebb, de a legjobbnak a Samu tűnik...
-
elemke
tag
Egyertelműen,ha wp akkor csak nokia.Miert? Mert 1navigació ára kb 20.000 ft.. nokianal megkapod bónusznak, plusz a minőség sem marad el......
-
(An)Dante
őstag
válasz
<Adamsky> #38 üzenetére
Már többször írtam, hogy a vezetékmentes töltés nem otthonra való. A Nokia is azért szövetkezik repterekkel, bárokkal és (gyors)éttermekkel, hogy bárhol lehessen tölteni a telefonokat. Az asztalokba integrált töltők nem rontják az összképet és praktikus is lehet. A 30 százalékkal rosszabb hatásfoka miatt otthon nem is nagyon használnám.
-
Sofya
csendes tag
A HTC sem gondolhatta komolyan, hogy érdemi konkurenciát jelent majd a Nokiának WP terén.... ha WP, akkor Nokia, egyértelmű, főleg az új felhozatalt nézve. A számok nem hazudnak.
-
legiaap
félisten
Ezen mit kell csodálkozni?
Elsőre jól néz ki a HTC 8x, de ha már a méretét is látja az ember, meg pláne, hogy a 920-as mérete szinte majdnem ua. akkor rájön, hogy már nem éri meg. A Nokia bele tudott pakolni 4,5-ös kijelzőt, akkor a HTC miért nem? Vagy miért nem csinálta kecsesebbre a telefonját? -
<Adamsky>
nagyúr
Én azért jártam már úgy, hogy nem volt sok delej a tellóba, bedugtam tölteni, és nem sokkal rá jött egy hívás ...
Arra akarok kilyukadni, hogy ez a vezetékmentes töltés -- addig míg ugyanúgy helyhez vagyok kötve (vagy még jobban), mintha kábelen lennék -- nekem parasztvakítás. -
boeing
őstag
+1 Nokia csak azért is,mert ilyet tervezek venni.
-
BDave
őstag
+1 Lumia 920
-
dani993
senior tag
Nekem a hangzás a legfontosabb, ezért a 8X-et választanám(természetesen pénzt nem adnék wines telóért) , de aztán lehet hogy az az erősítő is csak parasztvakítás.
-
atoth
aktív tag
Nem a specifikáció fog dönteni, hanem a marketing pénzek. A Nokia nagyon odatette magát a WP kampányában, ha ez marad, továbbra is tarolni fog a WP piacon. Az más kérdés, hogy ez mire lesz elég a teljes okostelefon piacot tekintve.
-
keIdor
titán
Egyértelmű, hogy Nokia a legjobb.
-
autox3c
tag
A Nokiára szavaztam itt is és a wmpoweruseren is
Egyértelmű győztes nálam, csomó innováció, szép színek és rengeteg szoftveres plusz, amit más gyártóktól nem kapsz meg. Engem a tömege egyáltalán nem zavar, sőt inkább bejön, hogy tekintélyes súlyú, valszeg nem fog olcsó hatást kelteni
Nálam a Samu lenne az utolsó, számomra unalmas design, semmi innováció vagy hozzáadott plusz, csak simán hozza a kötelezőt. Ráadásul ott nem kapsz semmilyen további támogatást, plusz szoftvert a pénzedért. -
smkb
őstag
Az a baj az ilyen típusú felméréssel, hogy kutya meg nem mondja mennyire hiteles. Simán lehet egy Nokia reklám... szavazgathatnak, ahogy akarnak az emberek, majd jön egy "mindenki Nokiát venne" eredmény függetlenül a tényleges szavazásoktól. A klasszikus önbeteljesítő jóslatos marketing. Most jöhetne egy másik ahol meg pont HTC vezet, amit ő fizet, egy másik cégtől...
Akkor még arról nem is beszéltünk, hogy ezeket a szavazásokat kívülről is simán lehet manipulálni ilyen olyan szavazórobot programokkal.
Majd az eladások mindent elárulnak.
-
FRENK1988
veterán
Hát az T-flash bővités, SAMOLED és a nagy akku miatt a Samu. Hiába tetszik a Nokia
-
Gaboo77
tag
Én gondolkodás nélkül Lumia 920! A tömeg azért nem szakítja le vállból a a karomat. Ellenben az, hogy a 8S 16GB memóriája nem bővíthető az ciki, lett volna akkor abban is 32GB. A Samsung egy ronda telefon szerintem, nekem nem kellene. Formatervben bármikor jobb a két másik. Ellenben azt nem értem, hogy a Nokiának mi baja volt a 16:9-es képaránnyal? Miért lett 16:10? Na azt meg pláne nem értem, hogy miért jobb a Lumia 820-nál itt egyesek szerint a HTC 8S mikor annak a hardvere jelentősen gyengébb. Ugyanis a HTC 8S-ben csak az 1GHz-es butított MSM8227-es proci van a gyengébb Adreno 305 GPU-val, míg a Lumia 820-ban maradt ugyan az a csúcsvas mint a 8X-ben, vagy a Lumia 920-ban.
-
hunter84
aktív tag
válasz
angelus8925 #15 üzenetére
Nem az 50 g a nagy tömeg, hanem a +50 g, ami ráadásul nem is ennyi, hanem több. Semmi nem indokolja, a rohadt vastag keretet a kijelző körül meg aztán végképp.
-
pmikloska
aktív tag
Azért igencsak megtévesztő itt a PureView kifejezés, ettől függetlenül behúzza majd az embereket, én arra tippelek, hogy emiatt szavaznak rá sokan. Valószínűleg a HTC-t venném, a többi már túl nagy képátló nekem.
-
zoo8800
veterán
válasz
angelus8925 #15 üzenetére
Miért jó az, ha húzza a zsebedet? Egyszerűen kevésbé kényelmes a nehezebb telefon szerintem. A HTC és a Samu meg tudta oldani 130g körüli tömeggel kb. ugyanazt a méretet, akkor a Nokiának miért kell 185g?
-
<Adamsky>
nagyúr
Szerintem ez nem meglepő. A HTC mintha semmiből sem tanulna. Itt is (akárcsak az Android-os vonalon) bődületes méretű készülék, -- hozzá képest -- "mini" kijelzővel. Kevés belső memória, nuku bővíthetőség.
Más: Árulja már el nekem valaki, hogy a vezetékmentes töltésben mi is olyan jó?
... és főleg forradalmi? A HP nem ezt csinálta már meg sokkal korábban a Pre 3-al? -
Воланд
titán
"The Snapdragon S4 chips are based on ARM architecture and made using the 28-nanometre processor. However, manufacturing issues related to the 28nm process have limited the supply of the chips, with industry executives expecting S4 supplies to normalise by the end of this year. " [link]
jovore lesz majd negy magos wp is.
-
consono
nagyúr
Ráadásul nem is csak a csúcs készülékeket kellene összehasonlítani, nem csak ott lesznek eladások, sőt... Szerintem pl. a Lumia 820-nál a HTC 8S jobb, szebb...
-
=WiNTeR=
senior tag
Nekem a Samsung kéne
Egyébként (tudom-tudom semmi szükség rá), miért nem csinálnak 4magos / 2gb RAM-al szerelt WP8 mobilokat, amiket a technikai adatokra erősen fogékony vásárlók biztos vennének. -
sid87
senior tag
Samsung feltűnően gány wp-s telót alkotott..
-
Alwares
aktív tag
Hát ha az ára nem lenne olyan eszeveszettül sok, én is a 920-at választanám. A tömege nagy, de a HD7-nél már megszoktam, inkább a méreteivel van bajom. Rohadt nagy a kávája az összes új Nokia telefonnak, érthetetlenül.
A HD7 majd két év alatt meggyőzött, hogy a összeszerelésben nagyon ott van a HTC (kibírt két karcolással egy "autós balesetet" és több száz ember táncolt rajta a ZP-ben), de a kamerája eddig az összes Htc-nek olyan szutyok volt, amiket az ős régi 640-es Nokiám lepipál.
Remélem lesz még több Wp8-as teló, mert ez a paletta már most színesebb mint amit a WP7-nél kihoztak. (lásd HTC, akkor hoztak 5 majdnem ugyanolyan telót) -
catroot
veterán
Ja, ez kb. olyan, mint amikor iwiwen szavaznak, hogy kire szavaznának most, ha lennének a választások. Aztán a választásokkor meg megy a hüledezés.
Szerintem is sikeresebb lehet egyébként a Nokia, de ha a HTC alá megy árban, akkor annyira szerintem nem tér el.
Minden esetre remélem lenyomja majd a HTC árait.
-
DJosef
őstag
Tolem kap a HTC egy szavazatot. Karacsonyra jo is lenne, pik pak itt van.
-
Kiss Tamás
csendes tag
A táblázatban mindegyiknél írják az LTE hálózatot. Fura hogy miért ilyen nehéz a nokia 920, lehúzná a gagyámat ha a zsebemben van.
-
HawerKing
őstag
Nokia 920 feketeben
nalam i5 gyilkos
-
Youri
veterán
Valamit sejthetnek a WP8 sikerességéről
-
zoo8800
veterán
A Samsungra "szavaztam".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest