- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Úgy, ahogy mondod.
Source motor elavulására pedig én csak azt tudom mondani, hogy azt a fizikát, gravitációs érzést, amit a hl2-be a source motorral is belepasszíroztak, senki nem fogja elfelejteni, aki legalább egyszer végigtolta a gémet. Én személy szerint már mióta először játszottam a hl2-vel, gépet is váltottam, de nem egyszer végigjátszottam mindkét gépen. Több haverom is játszott és folyamatosan játszik is a half life2-vel, és szerintem a jövőben is végig fogjuk még vinni jó párszor, még akkor is, ha elavultnak fog számítani!
Ez nem az a tipikus játék, amit felteszek, nem tetszik, letörlöm, ez az a játék, amit ha egyszer kipróbáltam, többször is előveszem, végigjátszom!
Egyébként nov28-án volt a születésnapom, tesómtól kaptam episode pack-et és az ep2-t most toltam végig először, nagyon tetszett, bár a játékidőre még mindig lenne panaszom, de nem is vártam többet egy ilyen kis epizódtól. Az igazán nagy durr valóban a black mesa lenne, nem is nagyon emlékszem a múltból a hl1-hez hasonló, minőségi FPS játékra, ami ilyen hosszú lett volna, mint a half-life 1! Már csak azért is jó lenne a Black Mesa, mert nem egy ismerősöm van, aki a hl2-nél kapcsolódott be a half-life világába, de mikor az 1-et kipróbálták, játszottak vele egy darabig, de nem tetszett nekik annyira, mint a 2 (persze a 2 után nem csoda ha hiányzik mondjuk a gravity gun meg a rombolható/mozgatható objektumok). Több haverom arra is panaszkodott, hogy a half-life 1 "nehéz"
Szerk: youtube-on volt nagyon régen egy videó, a half-life 1 egy órás végigjátszása! Teljes volt, egyetlen videóban! Ha valaki esetleg belinkelné, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest