- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
#13260800 #148 üzenetére
Addig mi lesz a céggel?
Semmi ?
IDC Q2 2012 6,6% Market Share
(Hozzá teszem zárójelben 2011 Q2 15%-os Market Share.)Ezzel szemben: Gartner Q3 2012 19,2% Market Share
Nem jelenteném ki azt, hogy sz@r döntés volt a MS.
-
válasz
#13260800 #160 üzenetére
> Érdekes én sehol nem mondtam, hogy rossz lenne a WP csak azt, hogy a felülete ócska kinai vacak benyomását kelti.
Lehet, hogy neked igen, de ez szubjektiv.
Ars Techica:
. Where iOS and Android cling to desktop-style icons and widgets, Windows Phone's Live Tiles are both more aesthetically striking and more useful.The Verge:
Home screen is the best on any mobile platformSatobbi.
-
MR007RM
addikt
válasz
#13260800 #152 üzenetére
Hiába mondod nekik elvakultak. Én is pontosan arra gondolok, hogy az MS nélkül is lehetne akárhány oprendszer és el tudnák dönteni miből hányat készítsenek az eladások az igények után és hogyan tovább. A Symbian életképtelenségének bemagyarázása ott bukik, hogy a linux alapú MeeGo-t is kukázták, amiből most lett egy sailfish os és az az androidot is viszi. QT és Android meg ami kell.....Na azt összeépítik a PV kamerával és csókolom övék a piac. Szerintem az emberek többségét az okos sok funkciós és minél olcsóbb telók érdeklik nem pedig fordítva. Az egy dolog hogy anyagilag lehet nem jövedelmez úgy egyes köröknek ha inkább a szolgáltatások útján beszedett pénz a cél, kap főbb prioritást a készülék eladások helyett. Vagyis ami most van az nem nekünk vásárló többségnek jó, hanem a piac egy szegletének lenne ha lenne szerintem.
A Nokia rosszúl választott, mert cserébe olyan árat kértek fizetségül ami teljesen tönkretette. Soha semmi nem történik egyik pillanatról a másikra. A függetlenség elvesztése, ami csak náluk van érthetetlenül egyenlő a megsemmisüléssel az én értelmezésemben, aminek 2010 derekán nem volt értelme a világ legnagyobb mobilcégénél, főleg annak ismeretében hogy Elop megjelenése és ténykedése után kezdett igazán zuhanni lefele a cég. Látjuk így utólag mi lehetett volna ők pedig még nálunk is jobban évekre előre. Na ezért nyírták ki a Nokiát, mert a konkurencia is látta. A neve megmaradt, de már nem az és a piac elveszített egy hatalmas "színt". Mostmár egy normális kamerát sem tudnak összerakni.
-
Juveman
tag
válasz
#13260800 #148 üzenetére
Attól hogy sok a piros alma,attól én még zöld almát veszek,ha nekem az ízlik.Szimpátia,és nem eladási mutatók,meg grafikonok alapján választok telefont.Senki nem mondta,hogy nem az Android a domináns,erre grafikonokat mutogatsz,mintha valami nagy titkot árulnál el.
Ezért személyeskedtek szerintem.Persze tipikus emberi mechanizmus,hogy azt válaszd amit a tömegek,mert ha nem akkor hülye vagy.Ezt hívják birkatörvénynek.(nem osztás,ez tényleg egy kifejezés)Hol tartana a világ ha mindig mindenki igy gondolkozott volna.Megsugom mindenki tisztában van az Android előnyeivel,de van aki ennek ellenére is a WP-t szereti.Az is tény hogy egyre többen kapnak rá a zöld almára.
Felháborító mi?
-
-
btudos
nagyúr
válasz
#13260800 #152 üzenetére
Az MS nélkül már nem lenne Nokia, azért. A Nokia olyan privilégiumokat kapott az MS-től, amiket WP7 alatt mások nem. (ezért tudtak adatforgalom számlálót meg névjegyáttöltőt írni) A Google-lel ez az előnyük nem lenne, csak az n+1-edik androidos gyártó lennének. Nokia név ide vagy oda, a droidba nehezebb lenne beszállni.
-
btudos
nagyúr
válasz
#13260800 #141 üzenetére
Nézd a tényeket. A WP8-as eladásokról beszélünk, te pedig jössz egy olyan diagrammal, amin még ez nincs feltüntetve. Egy hónap múlva nézzük meg ugyanezt az ábrát. A Lumia 920-at napok alatt elkapkodták a polcokról, ettől megugrottak a részvények, de a Nokia nyilván most is lefelé megy.
Vicces fiú vagy, csak mert feladták a Meego-t a WP-ért, meg nem feltétlen volt rossz döntés. Vagy talán az N9-cel nagyobb sikereket értek el mint a Lumia 800-zal?
szerk.: elvitték az összes Lumiát Amerikában és Nyugat-Eu.-ban a boltokból, de nincs piaca, ugyan, honnan lenne?
-
Blyan
félisten
válasz
#13260800 #145 üzenetére
Te mint elégedett N900 tulaj másokat vádolsz süllyedő hajón való utazással?
Sajnos a kedvenc gyártód elszabta a dolgot nagyon régen. A mostani út az egyetlen útja, illetve persze lehetett volna a Droidos sétányon is menni, csak az a csőd felé vitt volna - na meg a Nokiának nem felelt meg, pedig tárgyalhattak és tárgyaltak a Google-lal. Mégis miért nem egyeztek meg?
Na ezt válaszold meg, tények királya! -
gerilee
aktív tag
válasz
#13260800 #132 üzenetére
Használtál már SAJÁT WP-s telefont. Valóban a "többieké" ugyanúgy néz ki, de ha van egy saját készüléked egy hét után egyetlen pillantással tudhatod, hogy a tied. Az "egyforma csempék" épp annyira élnek, hogy egyedivé váljon tőlük a telefonod.
Valamelyik nap a kezembe nyomtak egy i4s-t és első pillanatban az jutott eszembe, hogy ez mi a f*sz? A menü úgy nézett ki a WP-hez képest, mint egy koncepció nélküli karácsonyfa január közepén... -
btudos
nagyúr
válasz
#13260800 #132 üzenetére
Biztos sokat használtad. Miért nem lehet elfogadni, hogy sokaknak bejön a WP? Nézd meg a Lumia 920 eladásokat, nem nevezném bukásnak...
Sofian: Nem ez a lényeg, tény hogy nem készültek fel a startra, de ettől még sikeres(és mostmár legalább itthon is lehet kapni hivatalosan)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest