Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
Ezúton is Mea Culpa
-
CharlieDrop
veterán
nem is állítottam mást.
De valahogy olyan elbaltázottnak vélem.
MS egy részről sulykolná, hogy ő azért drága, mert prémium márka (apple)
De nem nevez ki csak egy gyártőt, mert azért ő nem olyan (gugli)Nos akkor most mit is akarunk tulajdonképpen?
Így, hogy maradjunk a Nokiánál egy részről meg vannak lőve, mert csak a prémium kategória hoz igazi profitot...
-
CharlieDrop
veterán
-
CharlieDrop
veterán
& #78
oké ezek szerint kicsit régiek az infóim, amúgy tájékozódok, azért írom tény, nem nézem napi szintem a Nokia árfolyamát, de úgy vélem akkor eléggé rossz elemzést olvashattam erről (vagy még nem voltak piacon a WP8-as telefonok)
Köszi a kiigazítást
Androidhoz és Samsunghoz annyit, hogy most egy Galaxy S-em van, soha életben nem bántam meg a telefonjaimat, de ez az ami abszolút nem ár/érték arányos, és így is volt, míg 4.1-est rá nem hegesztettem.
Nem tudom milyen lesz a WP további fejlődése, de egyelőre elég zárt rendszernek tartom, hogy magaménak érezzem, ezért is siratom a Meegot még ha gazdaságilag igazatok is van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged