- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Bele sem gondoltam ebbe, bár nem sok vizet zavar, mert a touch ID-hoz úgyis le kellett venni a kesztyűt.
-
-
somogyib
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #43 üzenetére
Nem, ez eredeti. Azért nincs almalogo mert jailbreak-elt kesztyű. De Androidhoz így is kiváló.
MS csempékhez meg boxkesztyű is megfelel.
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #43 üzenetére
-
-
Sebhelyes
senior tag
Glovegate
-
válasz
7Heads Drago #39 üzenetére
Végülis... A kamera egy volt, kettő lett. Ki tudja, pár év múlva 4 kamerával innoválnak
-
7Heads Drago
veterán
Csak nekem tűnt fel: Az Iphonok 1 db gombot használtak eddig is, azt most elvették és csak érintős lett. Volt rajta kvázi 2 csati, abból az egyiket elvették. Szerencsére a kijelző maradt 1 darab és nem felezték meg. Az applenál nagyon valószínű hogy 2-es számrendszerben számolnak mindent.... vagy "0" van belőle, vagy "1".
Usb pl 0 van, volt, lesz. -
talamasca
senior tag
Gyengébbeknek egykérdéses IQ teszt:
Hogyan érvényesíti az ujjlenyomatát kesztyűben?
a.) Nyomkodom, nyomkodom és várok, hogy mi van.
b.) Az a.) válaszban leírtak után posztolok fórumon a sikertelenségemről.
c.) Leveszem a kesztyűt és használom az ujjam.Nem akarok itt sok embert megbántani, de a c.) válaszig vannak egy páran akik nem jutnak el...
-
DenesBa
csendes tag
Az iphone 4s-nél nincsenek ilyen problémák
-
Milán82
csendes újonc
válasz
ZavaBalazs #29 üzenetére
Nem akarlak megsérteni, de akkor az az azonosító annyit is ér. Egy biometrikus azonosításnál alap h nem a kesztyű fonalát scannel be a készülék, hanem az alatta lévő bőrfelületet. Ha ráhúzol egy textilt, nincs mit leolvasni. A retina scanner sem működik ha eltakarod sállal a szemed...
-
joey04
titán
Akik viszont hozzászoktak, hogy ha a szükség úgy hozza, az ujjukat pólójukba csavarva nyomják le a home gombot, erről kénytelenek lesznek leszokni
---
btw hissgate vót má?
-
malnabokor
senior tag
Most mondhatnám azt, hogy igen, elég sok telefon tudja ma már a "glove mode"-ot, és sima mezei kesztyűben kezelhető (és ezzel egyben javítanám is a #22-es hozzászólásodat...
) de csak arra akartam utalni, hogy szimplán rossz alapon kötöttél bele a cikkbe, "hogy lehessen fikázni, hízzon az oldalletöltésszám."
-
milkabrams
őstag
Semmi gond vegyél almás kesztyűt, csak egy heti fizetésedbe kerül.
-
kchris78
veterán
válasz
malnabokor #23 üzenetére
Most akkor a telefont a kesztyűhöz fejlesszék?
-
Stard72
tag
És ha lesz tenyérjós app, majd mondja a Siri hogy:
-Önre szörnyű sors vár.Megszúrják,kiengedik a vérét, megperzselik és saját belébe töltik.
-Várjál Iphone ,előbb leveszem a disznóbőrkesztyűm -
-
Tibi86
aktív tag
se 3.5mm-es jackcsatlakozó, se fizikai "home" gomb... mégis mi értelme így az életnek?!
-
Milán82
csendes újonc
Ebben mi a hírértékű? Egyik biometrikus azonosító sem működik kesztyűben, mivel a lényegük az h az egyedi bőrmintáidat beolvasva azonositsanak. Itt amit tudni kell, ez a home gomb, már nem fizikai gomb, hanem egy programozható szoftveres felület. ( Ugyanúgy, pld a Macbook esetében a tapipad ) Ergo: Nem működik abban az esetben, amik alszik a telefon kijelzője. 2 lehetőség van felébreszteni: Magad fele fordítod a készüléket, és bekapcsol a kijelző, vagy megnyomod az oldalsó bekapcsoló gombot, és aktív lesz. Utána már be tudsz lépni kesztyűs kézzel, a jelkódodat bepötyötve.
-
Béééla
őstag
Oszt az ember orra mire való? Jó, gépelni nehéz lesz vele, de hívást felvenni továbbra is jó, utána meg majd Siri/Cortana/Gúgli dolgozza fel, mit mondasz neki, ha nem lehet levenni a kesztyűt
-
malnabokor
senior tag
"There does appear to be one hiccup, however: there are some reports that touchscreen-friendly gloves, which have conductive material on their fingertips, aren't working on the new button, even when they do work on the screen" - ez a probléma (forrás), de a cikkben is benne van: "Sőt: az első visszajelzések szerint a kifejezetten erre a célra kifejlesztett, kapacitív kesztyűk közül is sok mozdulataira marad az Apple telefonja érzéketlen."
-
somogyib
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #20 üzenetére
Úgy kell neki, ne koppanjon.
-
-
r3dsnake
nagyúr
Életszerű, hogy kesztyűben nyomkodja valamikor a home-gombot, amikor minden más funkcióhoz a kijelző kell.
-
Ricardo
titán
Ujjlenyomatot kesztyűben nem érzékel, ez logikus. A kijelző viszont reagál. Ez szerintem nem meglepő.
Ami viszont elég érdekes az a hang ami terhelés alatt kijön a készülékekből.
Van már valami infó a errőll? -
malnabokor
senior tag
Jelkód?
9# A videón én csak azt hallottam, hogy "with capacative gloves" szóval abból nem derül ki, hogy sima kesztyűvel fel tudod-e ébreszteni a kijelzőt, de a cikk pont arról szól, hogy nem, és ez egyben azt is jelenti, hogy nem tudsz utána feloldott kijelzőnél kilépni alkalmazásokból, stb.
-
Basszus. Pont tegnap vettem egy ilyen speciális kesztyűt.
(nem.) -
kovsol
titán
Pedig jól látszik, hogy a nyomást érzékeli, csak az ujjlenyomatot nem tudja leolvasni azért nem old fel.
Biztos a Samsung vagy bármelyik másik gyártó le tudja olvasni kesztyűben az ujjlenyomatot. -
xedos
addikt
Mondjuk ha be akarsz lépni a telefonba, akkor az ujjlenyomat azonosítás miatt le kell venned a kesztyűt...
De csörgésnél ügye nem kellene belépni :-) szívás... -
ALBY
senior tag
"Miért kéne lehúzni?"
Mert a lehúzás a lényegNem "helyfelszabadítás" miatt szedték le a jack-et sem.
Egyébként nem értem hol itt a hír, a kapacitív holmik eddig is így viselekdtek.
600 ruppóért van kesztyű annak aki fázás közben is irogatni akar.Persze bringás kesztyűre sajnos még nem sikerült tenni ilyen ujjvéget.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
CptAdamica #3 üzenetére
Ezért jók a Kínai hírek.
-
freeknight
őstag
"Már amíg a kapacitív felső ruházatok piacra nem kerülnek."
Ilyenek nem is tudom miért nincsenek már legalább 5-6 éve. Manapság meg mindenki állandóan a telefonját nyomkodja télen-nyáron, nem értem, hogy a ruhaboltban kapható kesztyűknél miért nem standard már a legalább egy "kapacitív-kompatibilis" ujj.
-
janeszgol
félisten
Miért kéne lehúzni? Kivágja egy ujjánál a kesztyűt és kész.
Szerk.: hoppá, elloptam wesder iKesztyű ötletét. -
CptAdamica
veterán
Kezdődik a hét, egy iphone hír, egy samsung hír, egy iphone hír, egy samsung hír...
-
Quqesz
nagyúr
Icefingergate
-
Wesder
titán
Majd jöhetnek a ikesztyűk horror áron, mint a 16GB "OTG" pendrive 100$-ért
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kesztyűbe bújva nem érzékeli a bevitelt az új, érintésalapú home gomb, bár akadnak kifejezetten erre a célra kifejlesztett termékek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest