Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BulletBill27 #126 üzenetére
Én is ezt mondtam magamról mielőtt belekezdtem!
Aztán jött a "Hű b****meg! Most hogyan tovább?". Végül a sokadik után már rutinból megy. Egyszerűen csak bátornak kell lenni. -
törölt tag
válasz
BulletBill27 #120 üzenetére
Miért is? Talán a nők vannak túlnyomó többségben akik az updatere gyúrnak? Nem hinném.
Tény, az én párom olyan akinek akármilyen telefonja van úgyis custom rom kell. De Ő sem vág eret, ha a gyártó úgy dönt, hogy no support.A CM már kidobta az installert. Nem egy ördöngösség! Ezen kívül aki belevág, nem fogja elcseszni! Saját tapasztalat. Igen, volt eset amikor azt hittem, hogy tégla a telefon, de mégsem adtam fel. Kérdeztem, próbáltam és volt amire menet közben magamtól jöttem rá.
-
törölt tag
válasz
BulletBill27 #110 üzenetére
Őszintén! De nagyon őszintén.
Akinek igénye van a 4.4.4-re, az a tábor kétféle. Az egyik fele megoldja SW-esen, a másik fele úgyis új készülékre vált.
A Sony, hogy jó úton jár-e, az nyilván az Ő szemszögükből nézve jó, a felhasználók bizonyos táborának szemszögéből vizslatva nagyon nem jó.
Viszont amíg létezik rá INGYENES megoldás, addig annyira nem kell temetni a régi készülékeket.Xperia Z topic az élő példa. Így jöjjön már a KitKat meg úgy... Aztán amikor megjött akkor a jaj, de szar, teszem vissza a 4.3-at ment...
Na, kb. itt is ez lenne.
Alaphangon az Xperia M-re és L-re, de még az SP-re sem tudok nagyon úgy tekinteni, mint ami hiányozna a telefonpalettáról. Ezek számomra olyan átlag, közép- vagy alsószintű telefonnak tűnnek amiket csajok használnak. Oda meg minek a nagy SW update? Nyilván pasik is használják.
A CM ROM bőven kárpótol szerintem bárkit. Azt is megmerem kockáztatni, hogy jóval kevesebb bugot hoz, mintha a Sony mégis lenyomná a frissítést. Alapozva ezt az Xperia Z tapasztalatra.
-
törölt tag
válasz
BulletBill27 #42 üzenetére
Ezt írtam?
Szerintem nem! Viszont akinek kell, annak tényleg ott a CM! Akinek meg effektíve nem kell, az ne nyávogjon, mint kezdő szűz lány a disco után!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest