- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #69 üzenetére
Digitalizáltam kazit, WAV-ban, studió minőségű AD-val. Nem tömöríteném le-csak hogy kisebb helyet foglaljon- semmi pénzért.
Komolyabb stúdiókban -igény esetén- 4 és 8 sávos 1/2 colos szalagon átküldve masteringelik a digitálisan szabott-vart anyagot.Azon az állásponton vagyok, hogy ugyan az a lemezanyag MC-n -a felhasználónak- jelentősen kisebb költségek mellett lesz tényleg élvezhetően hallgatható, mint CD-n kiadva, visszajátszva.
1000Ft/darab áron verhetetlen ár érték arányt képviselhet, ami talán meghozza a kedvet, az igényesebb zenehallgatásra. -
szab.tam
nagyúr
válasz
<Adamsky> #69 üzenetére
nemrég volt valamelyik ilyen hír után valami hasonlóról valami idióta, többszáz hsz-on tartó, flémelésbe és trollkodásba hajló, rendkívül értelmes vita.
én csak röhögve visszajártam olvasi a szerencsétleneket.
kettőjükön kívül senkit nem érdekelt a nyomoruk...***
jajj, viszont találtam egy képet.
1979-81(?) tájéka.
bátyám 1. magnója.
ez egy unitra erősítő + deck kombó.
érdekessége, hogy alsó-alsó-középkategória, erősítő ugye, de már felvételi szintszabályozos.
viszont ikerpotis.
bátyám kivágott még egy csíkot, és így külön lehetett a 2 csatornát vezérelni.
(nem emlékszem, hogy párhuzamosra tette, vagy egy balace potival. de úgy dereng, hogy egy függő kivágás volt a piros poti mellett.valami hs-9 szerű hangalpár volt rádugva. emlékszem, hogy valami 4 vs 8 ohm probléma is fennált.
de az első zene, amit berakott, a kraftwerk man machine volt.
még most is borsódzik a hátam.
hatalmas élmény volt.ez volt a készülék, csak hát ugye megmoddolva a + potival:
-
Sigurd
tag
válasz
<Adamsky> #20 üzenetére
Hát a videó szomorúvá tett.
Sajnálom a gyerekeket, hogy az összes interakciójuk kimerül a mutatóujj használatában, mintha elfelejtették volna használni a kezüket, ujjaikat, és a világ minden eszköze okostelefon, és tablet lenne.
Bár nyugtat a tudat, hogy az 'kűűfőőd', itthon remélem még nem ez az elterjedt viselkedési forma ismeretlen eszközöknél.
De a világ változik. -
elefant
őstag
válasz
<Adamsky> #20 üzenetére
megtudtam, hogy már idén a The Somersault Boy is kihozta (az egyébként szintén kurvajó) lemezét kazin. szóval Herminamezőn is ismerik még a kazettát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest