- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unlimited
aktív tag
-
macskea
őstag
válasz
mrfree75 #192 üzenetére
Elkezded tölteni, és nem marad kikapcsolva. Ez a nagy problémája egyeseknek, csak ott csúszott el a dolog, hogy még megfogalmazni sem tudták.
Minden más dologban pont úgy viselkedik a telefon, mint bármelyik másik. Azaz ha tökig lemerült nem lehet bekapcsolni, ezzel szemben természetesen fel lehet tölteni teljesen lemerült akkumulátor ellenére is. Nem is tudom hogyan fetételezhetitek az ellenkezőjét.
(#196) Azie, ezt most nagyon kiadtad magadból, nyugi.
-
Azie
őstag
válasz
mrfree75 #192 üzenetére
Hadd világítsam meg én is: Nem _rohadt_ mindegy, hogy bekapcsolva, vagy kikapcsolva tölt?
Ha LEMERÜLt akkor NEM tudod bekapcsolni. Mást sem. De ahelyett, hogy ilyen baromságokon agyalsz, inkább kezdd el kutatni a rák ellenszerét. Köszi.
+van lehetőség csítöltésre számos készüléknél és ha nem sajnálod a telefonra az Xk hufot, 10k-t még rákölthetsz. Ergo ha leteszed, ígyis-úgyis tölt. (+nálam pl. amikor egy helyben vagyok/otthon/iroda és nem aktívan használom akkor rádugom az usb-re, így a 2 év alatt 1x merült le, 5 óra navizás után világ végén, de rádugtam töltőre és BEKAPCSOLVA töltött OMG OMG!)
(Egy házimozit is bekapcsolva kell tartani, hogy a STB-ből átmenjen rajta a jel a TV-re (aktívnak kell lennie az adott csatornának, hogy a jel átmenjen rajta. Elég távoli párhuzam, de talán érthető. Hogy miért? Mert ILYEN a konstrukció. Zavar? Járj moziba.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest