Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Ettől még a WP ugyanúgy zárt OS marad. Sok embernek azt is el kell magyarázni, hogy az EMUI 3 az még droid. Az a baj, hogy a legtöbb ember itt szakmai fejjel gondolkozik, ezt meg nem lehet ez alapján megítélni, mert általában a végfelhasználó nem ilyen. Marketingesek csak szakmai oldalról látnának mindent, akkor az emberek fele nem értené a reklámokat. Ezért vannak szájbarágós, szinte már 5 éves gyermeki szinten magyarázó promók, reklámok...stb.
DE a lényege nem is ez volt. Az emberek többsége nem szakami, hanem érzelmi és esztétikai alapon fog dönteni.
Odahoznak nekem 30 szál gyufát, hogy tegyem bele a saját dobozomba. 1-2 szálat persze cserélhetek, vagy hozzá is tehetek, amíg elfér a dobozban. Én ezt el tudom adni 40 HUF -ba, eddig minden oké. Na de aki adta nekem a gyufákat, az maga is árulja őket a saját dobozában, 20 HUF -ért. A vásárló meg azt látja, hogy gyufa, másik dobozban is ilyen szálak vannak, meggyújtani is annyira tudom mint a másikkal, égni sem fog tovább, a víztől egyik sem fog égni, szélben nem fog meggyulladni, akkor minek vegyek 40 HUF -ért, ha ugyanezt megkapom 20 HUF -ért?
Ezen pedig nem csak a vásárló gondolkozik el, hanem a gyártó is, hogy megéri -e neki. Pl. L 520. Nem véletlen, hogy az alsó és a középső kategóriában vannak a legnagyobb versenyek. Akinek a WP alternatíva, az nagy valószínűséggel Nokia -t fog venni. ÉS azért Nokia, mert így ismerik. Majd talán 4-5 év múlva máshogy fogják nevezni az emberek, ha addig súlyos milliárdokkal ki nem mossák az emberek agyát, ami nem valószínű.
L 530 -at is le lehet húzni, de ettől még verhetetlen ajánlat lesz. Bárhonna is nézzük.
-
vicze
félisten
Mondjál olyan HW kombót amit nem fednek le a Lumia telók... És ott volt egy csomó + szolgáltatás.
Összeszámoltam 35db (gyártókat nem számolom össze, azt kicsit bonyolult) WP8.1 nem Lumia jelent meg ezeknek sikerült 2 hónap alatt 0,14%-os részesedést elérni. Elég biztos vagyok benne, hogy ingyen OS-sel még így is ráfizetés számukra a gyártás. És ezek már részben jobb ajánlatok pár Lumiánál, de komolyan ki a fene fennék, ha pár ezres különbségről beszélünk?
Amíg Lumia van addig nem éri meg másnak beszállni és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest