Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Felsoroltak elöttem, de én is tudnék még jópárat, amit pl. Lumiak nem tudnak. Értesítési led, rezges+csörgés egyszerre és sorolhatnám még. Ezek kiadtak egy telefont (mi is a neve, mert nekem nem ugrik be hirtelen!?) 0 marketinggel és 0 hozzádott értékkel, majd sírnak, hogy szarawp, szaracsempe.
-
premete
veterán
Én tudok "hozzáadott értéket" mondani, amikor ezzel szembesültem, először ki akartam dobni a lumiát az ablakon, utána megkönyörültem rajta, és csak feltettem az apróra.
A "hozzáadott érték" az új, forradalmi működési elv, miszerint kikapcsolt állapotban nem lehet tölteni a windows phone készülékeket.
Hogy ez milyen frappáns ötlet, eddig senkinek sem jutott eszébe, pedig milyen jó lenne, ha az elektromos fogkefét, az akkus fúrót, villanyborotvát, notebookot is csak bekapcsolt állapotban lehetne tölteni....
Sőt, továbbmegyek, a kocsi akkuját is csak járó motor mellett lehetne tölteni, nem kivenni, és a garázsban töltőre tenni! ROTFL -
tomboy0013
veterán
Az alap támogatottság kezdetnek nem lenne rossz, vagy például egyedi gyártóspecifikus alkalmazások készítése, vagy neadjIsten amber/black/cyan/denim szintű apró frissítések készítése, ha a Nokia képes volt rá, talán más is megtehetné. De persze egyszerűbb figyelmen kívül hagyni ezeket és azt mondani, hogy buktak a rendszeren. Tudod mi az a vállalkozói gondolkodásmód? Mert ez nem az a Hüvely részéről.
-
Воланд
titán
igen, a samsung az aztan marha jo merce, amikor most eppen azon agyalnak, hogy hogyan ne bukjon be az egesz okostelefon/android strategiajuk a kici kinaiak miatt.
inkabb olvasd el ezt.
kivonat:
• The chicken-and-egg problem of user and developer appeal – developers won’t develop for a platform with no users, and few users will choose a platform without key apps
• The lack of a recognizable flagship – Nokia and other OEMs have failed to produce recognizable, compelling flagship devices
• Windows Phone has been much more successful at the low end of the market, and is increasingly a low-end platform, dominated by devices sold at under $300, which will further limit its developer appeal
• Windows Phone doesn’t have a clear differentiator in the market, with iPhone having a clear market position and Android mopping up essentially all other parts of the market
• An overuse of carrier exclusives and a lack of focus has limited the addressable market and diluted the focus of ad spend
• Carrier sales reps prefer to sell other devices, either because of incentives, customer preferences or worries over return rates.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest