Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
pbalazs09 #6904 üzenetére
Ezer éve nem használok gyári kamera appot csak GCam-et. [link] - Innen szedtem le a legfrissebb stabil, 7.4-es verziót, és vettem már fel vele jó pár 1080p 60fps videót, soha nem volt még ilyen problémám. Esetleg tehetsz vele egy próbát te is.
Ha ragaszkodsz a gyárihoz akkor viszont nem tudom mi lehet a gond. Lehet valami nagy erőforrásigényű app fut a háttérben ami miatt ingadozik a cpu teljesítmény, és olyankor lagol be a felvétel? Fogalmam sincs. De az is lehet, hogy a kínaik a frissítésnél elszartak valamit az eleve szar gyári kamera szoftveren.
-
oba
addikt
válasz
pbalazs09 #6759 üzenetére
Azta... ennyire gyorsak?
Lengyelországot megjárta ilyen hamar és még a javítás is megvolt?
Azért az nem rossz!
Köszi, hogy leírtad. Én is el fogom majd küldeni, kérek egy töltő csatlakozó cserét is, mert hiába kipucoltam már (lehet nem jól csinálom) de nem mindig kapja el a dash töltést, csak ha nagyon belenyomom a töltőt, és könnyen ki is mozdul belőle.
-
oba
addikt
válasz
pbalazs09 #6744 üzenetére
Nekem augusztusban jár le a garancia, kb ilyesmi elhasználódást érzékelek én is, nem néztem programmal, mert szerintem nem túl megbízhatóak. Majd leírod, hogy hogyan zajlott az egész, mi lett belőle?
Mert ha minden gond nélkül ment, akkor 2 hónap múlva én is elküldeném, egy ingyen új akku nem hangzik rosszul
Köszi!
-
pbalazs09
csendes tag
-
Tailorzsolt
tag
válasz
pbalazs09 #3610 üzenetére
Sziasztok, ez engem is érdekelne.
Illetve kiegészíteném a kérdést annyival, hogy ha van nekem is ilyen kuponom, akkor azt egy következő telefon vásárlásánál használhatom e, magára a telefon árába történő beszámítással, vagy csak kiegészítőkre vonatkozik.
Köszi előre is a választ, akinek van ebben tapasztalata.
-
válasz
pbalazs09 #498 üzenetére
Minél több ilyen dolog jön ki a telóról annál inkább megy el a kedvem tőle. Eddig csak nagy neveket vettem meg, ez lenne az első ilyen kisebb márkás telóm.
Ez is olyan lesz mint a PC játék ipar. Megjelenés után a 3. patch után már játszható.
Mi a garancia arra, hogy ez a hiba javítva lesz? Ha nálam ilyet produkálna küldeném is vissza... egy ilyen hiba nem elfogadható ebben a kategóriában sztem.Sajnos be kell vallani még mindig a Samu csinálja a legjobb telókat kár, hogy lassan fél milla lesz az áruk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új csúcsmobilon van notch, de nem az a lényeg: villámgyors működést és lényegre törő, mégis funkcióban gazdag szoftvert ígér a gyártó, a vízlepergető ketyere mellé pedig vezetékmentes füles is érkezett.
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 3D nyomtatás
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest