- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz pbalazs09 #6904 üzenetére
Ezer éve nem használok gyári kamera appot csak GCam-et. [link] - Innen szedtem le a legfrissebb stabil, 7.4-es verziót, és vettem már fel vele jó pár 1080p 60fps videót, soha nem volt még ilyen problémám. Esetleg tehetsz vele egy próbát te is.
Ha ragaszkodsz a gyárihoz akkor viszont nem tudom mi lehet a gond. Lehet valami nagy erőforrásigényű app fut a háttérben ami miatt ingadozik a cpu teljesítmény, és olyankor lagol be a felvétel? Fogalmam sincs. De az is lehet, hogy a kínaik a frissítésnél elszartak valamit az eleve szar gyári kamera szoftveren.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
-
oba
addikt
válasz pbalazs09 #6759 üzenetére
Azta... ennyire gyorsak? Lengyelországot megjárta ilyen hamar és még a javítás is megvolt? Azért az nem rossz! Köszi, hogy leírtad. Én is el fogom majd küldeni, kérek egy töltő csatlakozó cserét is, mert hiába kipucoltam már (lehet nem jól csinálom) de nem mindig kapja el a dash töltést, csak ha nagyon belenyomom a töltőt, és könnyen ki is mozdul belőle.
-
oba
addikt
válasz pbalazs09 #6744 üzenetére
Nekem augusztusban jár le a garancia, kb ilyesmi elhasználódást érzékelek én is, nem néztem programmal, mert szerintem nem túl megbízhatóak. Majd leírod, hogy hogyan zajlott az egész, mi lett belőle? Mert ha minden gond nélkül ment, akkor 2 hónap múlva én is elküldeném, egy ingyen új akku nem hangzik rosszul Köszi!
-
pbalazs09
csendes tag
-
Tailorzsolt
tag
válasz pbalazs09 #3610 üzenetére
Sziasztok, ez engem is érdekelne.
Illetve kiegészíteném a kérdést annyival, hogy ha van nekem is ilyen kuponom, akkor azt egy következő telefon vásárlásánál használhatom e, magára a telefon árába történő beszámítással, vagy csak kiegészítőkre vonatkozik.
Köszi előre is a választ, akinek van ebben tapasztalata.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz pbalazs09 #498 üzenetére
Minél több ilyen dolog jön ki a telóról annál inkább megy el a kedvem tőle. Eddig csak nagy neveket vettem meg, ez lenne az első ilyen kisebb márkás telóm.
Ez is olyan lesz mint a PC játék ipar. Megjelenés után a 3. patch után már játszható.
Mi a garancia arra, hogy ez a hiba javítva lesz? Ha nálam ilyet produkálna küldeném is vissza... egy ilyen hiba nem elfogadható ebben a kategóriában sztem.Sajnos be kell vallani még mindig a Samu csinálja a legjobb telókat kár, hogy lassan fél milla lesz az áruk.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!