- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Sheratan azt mondta, hogy szerinte sokkal élénkebb a 6-os, neki jobban tetszik. Bár neki 5 volt előtte, nem 5T.
Nekem az ötösöm is elég élénk. A Mix 2S nem tudom hozza-e majd a szintet, de már remeg a kezem a buy gomb fölött az Amazonon a Oneplus 6-nál. Nem bírom ezt a nyomást. -
tibcsi0407
félisten
Láttam már "Tájpcé" véleményét, kb azt tükrözi, amit az enyém. Míg az egyik ebben jobb, a másik abban, de nincs szakadék a két telefon között.
Tavaly az 5 és 5T röhögve verte a teljes Mi szériát, most közel vannak, kb ízlés dönt.
Nekem most a Mix jön, de szívem mélyén Oneplus-fan vagyok, így nem tudom meddig fogom bírni. -
tibcsi0407
félisten
Legkevésbé a Oneplus notch rossz az összes közül, de ettől függetlenül sajnos vannak negatívumai még így is és ezt nem kell letagadni, maradjunk az objektivitás talaján.
Egyébként még mindig nem tudom eldönteni, hogy maradjon-e majd a Mix, ha végre megérkezik, vagy legyen inkább Oneplus 6.
Annyira hajszál választja el a két telefont, hogy hihetetlen. Nagyon jól ki vannak egyensúlyozva. -
tibcsi0407
félisten
Meg van róla a véleményem.
Viszont még mindig vegyes érzelmeim vannak a Mix 2S VS OP6 témában. Még mindig úton van a Mix, de már a Oneplus után csorgatom a nyálam. Az az én világom inkább az O2OS miatt.
Annyi, hogy a MIUI 10 elég sokat átvesz majd az Android P-ből, így közelebb lesz végre a gyári rendszerhez, szóval még jó is lehet. Nincs már messze a bemutatása. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest