Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotel
aktív tag
Acer termekert sose adnek ennyi penzt. Egy hp-dell-mac mar inkabb.
-
Tigerclaw
nagyúr
Mikor beharangoztak en sem gondoltam, hogy tul sokaig el majd. Lehet hogy high tech, de kulsoleg olyan mintha eszak korea elso sajat gyartasu laptop probalkozasa lenne. Retro commodore/amiga hatasa van es nagyon nem illik az a narancssarga bill vilagitas ahhoz a "korhazi feher muanyag" szeru burkolathoz. Tenyleg ugy nez ki feherben mint egy korhazi laptop, amit a CT gephez vagy fogaszati rontgenhez adtak. Tul steril.
-
Novver
senior tag
Ez a Concept még létezik? Eskü meglepődtem.
-
Tigerclaw
nagyúr
Kivancsi lennek, ezek mennyire fogadta be a piac. Eleg durva ara is van/volt, az a plasztik feher, arany, narancssarga dizajnvonal meg elegge unortodox, illetve eleg vaskosak is voltak szerintem a konkurensekhez kepest
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest