- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Az elsőt nem ismerem, Doogee 5x Pro-t pont ma kezeltem, hát, az árazás nem véletlen.
Az összeszerelés és az anyaghasználat se egy álom, de emellett a menü sem gyors, az érintő pontatlan, a WiFi-je problémás...a 10-15 perc alatt csak ennyire jöttem rá, talán jobb is, hogy nem néztem bele mélyebben.Routert állítottam be, nagy nehezen tudtam csak felcsatlakozni a WiFi-re a telóval. Az 1001 éves notim meg a L820 simán megtalálta, az említett teló csak malmozott, és úgy éreztem, miután felcsatlakozott, eldobta párszor a kapcsolatot. De ne legyen igazam.
-
szupermacs
veterán
-
l4ci
tag
Így-így! Doogee X5 Pro-t brutto 40-ért láttam tavaly itthon magyar garival és a kameráján kívül bestbuy az alsó kategóriában! Teljesen hasonló bele van a Lenovo Vibe P1m-nek is, amit én vettem, csak a kamerája meg aksija jobb! Mindkettőn 5.1-es droid van és én eddig semmi lassulást nem vettem észre rajta!
-
Cathfaern
nagyúr
Én értem hogy neki ez miért érdeke, de userként nem érdekel. Csak az lesz az eredménye, hogy nem veszek Androidos telefont. És ez a Samsungnak se jó, mert valószínűleg nem csak én gondolkozok így. És lehet mondani, hogy a pár poweruser aki így gondolkozik nem látszik meg a statisztikáikon, de ha már ismerőseimnek is (akik hallgatnak rám) is azt javaslom, akkor már rosszabb a helyzet.
-
l4ci
tag
Ráadásul a Samsung alsó és középkategóriás telefonjai egy kalap sz.rt se érnek, egy idő után belassul és hetente nem árt újraindítani. Ami már a használható kategária az 100+ körül van, annyit meg nem adok egy Samsungért, ráadásul nekem nem is jön be ez a brand. De az amúgy tényleg gáz, hogy már az egy éves telefonokra se jön ki még az 5.1 se, hanem marad 4.4.4-en...
-
Cathfaern
nagyúr
Ha nincs is minden szegmensben 3 telefonja, de gyakorlatilag minden szegmensben már van. Ugye 4S alsó kategória (50k-ért dobálják manapság újonnan), 5S középkategória (150k környéke), 6s meg 6s plus meg felső. Igazából android ezt se tudja hozni
(tipikusan alsó, de sokszor középkategóriás androidos telefonok is régebbi verzióval jönnek, és ha ki is jön rájuk frissítés, addig már van még újabb android verzió)
-
-
cigam
titán
Nem feltétlen rád gondoltam, hanem úgy általában a topikra. Sokan szeretik úgy "megvédeni" a bizonyítványt, hogy a más rendszerekkel példálóznak.
Itt sem arról van szó, hogy melyik a legjobb, hanem annak apropóján, hogy biztonság szempontjából mennyire rosszul ál az android szénája. Nem múlik el úgy hét/hónap, hogy valami csontváz ne hullana ki a szekrényből. Az pedig pont nem érdekel kinek a sara, de hogy nem jut el készülékemre az tény.
Tanulságos olvasmány ez, hisz hiába javít a Google, hiába vállalják a nagy gyártók, hogy igen mi is és persze hogy naná... Kivéve a BB, ami amúgy is egy kakukktojás.A cikk végén fel van dobva a magas labda: A Google a MADA szerződésben miért nem írja elő rendszeres biztonsági frissítések kiadását?!
-
cigam
titán
Több kollégámnak is van (uptodate) iPhone 4S. Mivel nem tudnak ról, hogy "hasznàlhatatlan marad mert màr régi", ezér vidáman használják nap mint nap.
Nem azt mondom hogy néha nem panaszkodnak, hogy már nem egy rakéta, de messze van a használhatatlantól.
A szintén 2011-es Samsung S2 2013-ban kapta meg utolsó frissítését. Az akkori HW szerinted milyen gördülékenyen futtatná a marshmallow-t?Egyébként attól, hogy a másik rendszert fikázzátok(hol joggal, hol nélküle), nem változtat azon a tényen, hogy jelenleg az android a legkevésbé biztonságos rendszer. Pont a 80%-os piacnak, és az igen sokat megengedő lehetőségeknek is köszönhetően.
-
Jajj, ez a frissítés-visszarakás, hagyjuk már. A droidosok 90%-a nem hekker, hanem felhasználó. Az, hogy van pár "profi", aki a megvétel napján elkezdi hekkelni, az egy eset.
Komolyan, azért vesz valaki telefont, mert minden nap azzal szórakozik, hogy milyen disztrót tegyen rá? Vagy csak én vagyok ilyen maradi, hogy értelmes dolgokra használom? Persze, a WP-t nem is tudnám hekkelni, de valahogy nem is célom.
-
cigam
titán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -50% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest