- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Apple Watch
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz
szupermacs #273 üzenetére
Egyszerű pszichológia az egész. Az ember magányos, stresszel meg különféle kínjai vannak. És a kütyük felé fordul. Megvenni egy szuper telefont sikerélmény akár hitelre veszi akár nem, és ez ellensúlyozza a mindennapos kudarcokat. A birtoklás is ugyanez. Nem vagyok megelégedve az életemmel de birtoklok drága telefont és szép ruhákat egyfajta mentsvárként.
-
tatararpad
őstag
válasz
szupermacs #264 üzenetére
Szerintem túlreagálod, a hitel annyit hivatott csinálni hogy előbbre hozza a fogyasztást. Aki hitelre vesz telefont sem gazdagabb vagy szegényebb mint aki nem, csak utóbbi először megtakarít utána fogyaszt, előbbi előbb fogyaszt utána takarít meg. Valóban sokan túlvállalják magukat, de ez nem termékfüggő, lásd deviza jelzáloghitelek.
-
válasz
szupermacs #264 üzenetére
Autót a szomszédnak szokás venni
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz
szupermacs #261 üzenetére
TV, számítógép, lakás, kocsi - ezeket hitelre veszik sokszor a telefon miért lenne más?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
szupermacs #254 üzenetére
Ha összespórolták miért ne?
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz
szupermacs #254 üzenetére
De ha ők nem lennének rengeteg távol-keleti munkahely szűnne meg úgyhogy meg kell őket becsülni
-
válasz
szupermacs #250 üzenetére
Van, aki megveszi erőn felül is. Úgy szívatják magukat, ahogy akarják...?
-
hunluki
senior tag
válasz
szupermacs #250 üzenetére
Sajnos ezt a helyzetet úgy hívják hogy nincs megfelelő termék ami lefedné az igényt. Ilyenkor kell csinálni egy céget ami legyártja az álomtelefont (sőt, napjainkban nagyon tombol a kickstarter láz), és szépen letarolni vele a piacot
Legalábbis ez az elmélet, a valóság meg inkább az, hogy beletörődünk a helyzetbe és elfogadjuk a kevesebbet is ha nincs ló jó a szamár is alapon. Pedig egyáltalán nem szabadna megvenni, és ha látná a *random gyártó* hogy nem fogy a cucca, akkor rákényszerülne a változásra. Sajna amíg a nép beéri a kompromisszumos megoldásokkal (márpedig az eladások ezt támasztják alá), addig nem nagyon fog változni a helyzet. Ezért jó gondolat a fent említett fairphone, kérdés hogy mit sikerül kihozni belőle. Nekem pl nem játszik mert a 4' feletti telókat nem szeretem, de a koncepció nagyon jó. Remélhetőleg ha beindul akkor lesz kisebb méretben is moduláris telójuk
-
válasz
szupermacs #230 üzenetére
Nem árt. Az sincs? :S
Kingosoft rootot próbáld rá, az nekem eddig majdnem mindent megcsinált.
Viszont valami "játszós" windózon érdemes, mert nekem elég gyanús volt, hogy mit is telepít az az izé. -
Wesder
titán
válasz
szupermacs #230 üzenetére
Igen kell mert system partíción van
-
válasz
szupermacs #226 üzenetére
Az Android HW infohoz nem kell szétfeszíteni. A build.prop-ból is ki lehet vakarni sok mindent, pl. build alapján is el lehet indulni.
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #226 üzenetére
Mert az Alcatel az TCL.
-
válasz
szupermacs #224 üzenetére
Videót azon...? Áh...
Szedd szét, az alaplapon levő típus alapján nézd. Vagy Android Hardware Info, és amit az kibányászik. Nekem pl. volt "érdekesen hasonlító" kínai fonom, amire 2db Google találat volt az alaplap típusa + ID alapján -
válasz
szupermacs #221 üzenetére
Nekem ez nagyon fura.
Mondjuk egy alsókategóriás gagyifontól, mit akarunk...?Nincs rá alternatív ROM?
Galaxy Y -ra tettem Cynaogent, elég brutál volt. Persze a kis teló nem lett gyorsabb, de navigált - offline, ami azért elég király
, telefonált, sms-ezett, amit kell. Netezni fájdalmas volt vele, persze, de egy olyan telefontól, ami csak azért nem butatelefon, mert rászuszakoltak egy droidot? Frankó.
-
válasz
szupermacs #210 üzenetére
2 év után
AMúgy nyilván frissítésekkel hízott addig a cucc, hogy már érezhetően lassabb.Reseteld, esetleg flashelj rá egy régebbi romot, és meglátod, hogy a hw-nek semmi baja
A flash még valahol lehhet, de a többi telefonban is flash van... és az nem biztos, hogy belassulna, hanem inkább tönkremenne. Ha töredezett, azt egy factory resetnek meg kéne oldania.
Fél giga rammal persze hogy lassú. A nem okos telefonok meg persze, hogy nem lassulnak; egy flashből fut a szoftver, és csók. Minden indításnál ugyanúgy bootol be.
-
tatararpad
őstag
válasz
szupermacs #215 üzenetére
Én laikusként a beépített flash tárolóra tippelnék az okostelefonoknál, azok az írással együtt kopnak, ahogy az akkumulátorok a ciklusokkal. Egy butatelefonban azért nem írták folyamatosan az alkalamazások a tárhelyet olyan nagy mennyiségben, mint mai okostelefonban. Meg jönnek az új hardverek, az alkalmazások és oprendszer új verzióinál már azokat veszik figyelembe, nem a régieket, és így a régi hardveren nem biztos hogy úgy fut egy újabb alkalmazás mint a régi.
-
tatararpad
őstag
válasz
szupermacs #212 üzenetére
Jah csak ehhez a témához kapcsolódik egy másik kultikus népi bölcsesség, miszerint "Android alatt egy idő után belassul a rendszer", ami igaz is, csak nem feltétlen az Android miatt.
-
tatararpad
őstag
válasz
szupermacs #210 üzenetére
Mondjuk az ilyenhez nem árt azonosítani a lassulás okát, ha az oprendszer szemetel akkor egy alaphelyzetbe állításnak meg kellene oldana, ha alkalmazások gépigénye nő akkor azzal az oprendszer nem tud mit kezdeni, ha a flash tároló fárad el azzal szintén nem tud mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest