- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Apple Watch
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz
csabyka666 #233 üzenetére
A 4 éves SonyEricson Arc S-hez meg az 521 MB RAM-os Jiayu F1-hez képest gyors. (Előző droidos próbálkozásaim.) Nem egy iPhone kategória (az csak asszonynak van), de nekem tökéletesen megfelel, azért pedig, hogy 1mp-el hamarabb töltődjenek be a programok, nem adok plusz 100k-t! Tudok kompromisszumokkal élni. Továbbá nem akarok magammal 2 telefont hurcolni, és tudtommal a legtöbb zászlóshajó csak egy SIM-es. Cáfolj meg, ha mégis tudsz ilyet!
-
Wesder
titán
válasz
csabyka666 #232 üzenetére
Kifogtàl egy hibàs darabot, előfordul. Eustock cseréli, gond letudva. Szoftveresen meg màr a 6. csomagot kapta meg, belépő szintű àrazàsa ellenére.
-
Wesder
titán
válasz
csabyka666 #204 üzenetére
15-ért THL T6S-t, de még talàn Doogee 5x Pro-t is kapsz ha nem jött be a tulajnak.
-
válasz
csabyka666 #199 üzenetére
1. nemigaz, 2. gyengébb WP vas az kb. a középkategória droidéknál, pedig a droid sokkal pazarlóbb rendszer.
LOL. Meg a WP nem való semmire. Az appok ugyanolyan szerencsétlenül működnek, mint droidon. -
Dilikutya
félisten
válasz
csabyka666 #197 üzenetére
Használt árat sok értelme van újhoz hasonlítani.
-
Dilikutya
félisten
válasz
csabyka666 #196 üzenetére
Lassan 3 éves a telefonom, semmi szükség újraindításra.
-
válasz
csabyka666 #196 üzenetére
Desktopon ez teljesen elfogadott ...
Ja, mi céges WP-nek alapmodellt kaptunk. Az nem olyan király, de nekem WP-ből sajátnak semmi nem kéne, a 9 vagy 10-esek se.
-
Dilikutya
félisten
válasz
csabyka666 #178 üzenetére
Ez nettó baromság, hogy 150 ezer alatt nem kapsz normális telefont. 100 alatt is kapsz. Vagy mi nektek a használható? Mert hogy a rendszer nem akad, a programok futnak...
Komolyan mondom, telefonos témában nagyobb baromságokat olvasok, mint PC-nél, pedig az se semmi. Nem igaz, hogy nem kapsz olcsóbban is jó telefont. -
Cifu
félisten
válasz
csabyka666 #151 üzenetére
Jajj, ez a frissítés-visszarakás, hagyjuk már. A droidosok 90%-a nem hekker, hanem felhasználó.
Igazad van! Ja nem. Wesder az iPhone 4/4S-ről beszélt, te meg teljesen másról...
Komolyan, azért vesz valaki telefont, mert minden nap azzal szórakozik, hogy milyen disztrót tegyen rá? Vagy csak én vagyok ilyen maradi, hogy értelmes dolgokra használom?
Szép önigazolás, de miért is fáj neked, ha valaki fel tudja frissiteni a telefonját a hivatalos frissitéseken túl?
Fizikai fájdalmat okozna, ha elfogadnád, hogy nem a te világképed az uralkodó a világban?Persze, a WP-t nem is tudnám hekkelni, de valahogy nem is célom.
Szuper, megtaláltad a neked megfelelő OS-t. Lapozzunk.
-
Wesder
titán
válasz
csabyka666 #117 üzenetére
Nem kicsit vannak téveszméid...
-
zseko
veterán
válasz
csabyka666 #117 üzenetére
nekem ne magyarázza meg senki, hogy az András gyerek, aki a mittudomén melyik iPhone-t elsőként vette meg MO-n, neki annyira kellett az, meg azt se hiszem el, hogy a saját pénzéből vette, egyszerűen agyon van marketingelve az egész, és meg kell venni, mert ha nem, gáz vagy a régivel.
Na, legfőképp rájuk értve írtam azt amit. Igaz én is 0 naposan vettem meg az S4-et
, ám szolgáltatós akcióban 112e-ért, ami azért elég kedvező egy 0 napos készülékért.
nekem ebben a prémium-droidos dologban az nem tetszik, hogy iPhone árban mérik őket, és se anyaghasználatban se rendszer szinten köszönőviszonyban sincsenek egymással!
Szerintem sincsenek, viszont én az iPhone-t a prémium androidos telefonok alattinak tekintem. Azt elismerem hogy igen jól működik (van családban és kipróbáltam), viszont olyan szinten korlátolt és olyan szinten 'gagyi' az én szememben, hogy ingyen sem cserélném el a telefonomra. WP-t viszont én már említésre méltónak sem tartom.
Hozzáteszem, tisztában vagyok vele hogy a 3 rendszerközül az android a legkevésbé jó, ám ez adja meg számomra azt amit elvárok egy 'zsebszámítógéptől', a másik kettő túl korlátolt hozzá. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
csabyka666 #109 üzenetére
Gondolom arra gondoltál, hogy az alma egy magasabb liga.
Viccelsz. -
Cifu
félisten
válasz
csabyka666 #118 üzenetére
Engem hidegen hagy...
Az eladási mutatók alapján a kissebbséghez tartozol...
Az okostelefon piacon az Android részesedése ~80% ill. e felett van, forrás, persze most lehet jönni a légy és trágya kapcsolatával (ilyenkor az szokott jönni, ha már más érv nincs), de a piaci részesedés az piaci részesedés...
-
Narxis
nagyúr
válasz
csabyka666 #118 üzenetére
Biztonságilag veszélyes ha elavult a rendszer.
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
csabyka666 #103 üzenetére
A rendszer biztonsága nagyrészt a felhasználón múlik, vannak igazán nagy bakik, de a legtöbb "baleset" egy crack.exe-ből, jól sikerült phishing kampányból, stb adódik.
Meg lehet kapni a biztonságos, gyors, testreszabható rendszert is, csak tanuni és dolgozni kell érte.
-
zseko
veterán
válasz
Ki az a hülye aki megjelenéskori áron vesz telefont? Vagy máshogy, aki olyan hülye hogy az első másodpercben megveszi, meg is érdemli a magas árat.
Ám jó hogy van ennyi hülye, legalább kitesztelik a hibákat. Lehet látni megjelenés után, hogy szinte napi szinten esik az áruk. De hogy az iPhone sem ér annyit amennyiért adják az is biztos.
Azzal egyetértek hogy nem kissé szabadultak el az árak, vicc amennyiért ránk akarják sózni ezeket. -
l4ci
tag
válasz
Hát ezaz! Tavaly vettem kínai webshopból egy dual SIM-es középkategóriás, de azért elég erős telefont. Később ugyanilyan paraméterű, de itthon kapható Lenovo telefont láttam, ami pont dupla annyiba került. Igaz, hogy a NAV nem kapta el a vámon, de ez most részletkérdés. Durván elszálltak az árak, na meg az a 27%-os ÁFA se tesz jót a piacnak...
-
válasz
csabyka666 #103 üzenetére
Jogos, és én is egyetértek Tigerclaw (#76) leírásával.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
csabyka666 #68 üzenetére
Ezek a mobilos oprendszerek olyanok mint a boltban a felirat:
CÉGÜNK OLCSÓN, JÓL ÉS GYORSAN DOLGOZIK. ÖN EZEK KÖZÜL KETTŐT VÁLASZTHAT!
Biztonságos, zárt, nem testreszabható, kevés app, olcsó: Windows
Biztonságos, zárt, nem testreszabható, sok app, drága: iOS
Nem biztonságos, nyitott, testreszabható, sok app, olcsó: Android
Biztonságos, gyors, testreszabható, kevés app, drága: BB OSEgyik sem épp jackpot, mondhatni vakok között a félszemű a király. Ki mit tud tolerálni, kinek mi a fontos és persze mennyi pénze van rá.
Persze semmi sem fehér és fekete. Mára már az Android is sokkal biztonságosabb, mint volt, A WP is customizálhatóbb, mint pár éve. Talán az iOS maradt ami volt
-
Cifu
félisten
válasz
csabyka666 #58 üzenetére
Őőőő.... Akkor egy Nexus 4 szerinted egy prémium, 250k-s telefon?
Még új korában is fele annyit kértek érte. Három éve... -
vicze
félisten
válasz
csabyka666 #58 üzenetére
"de csak a prémium készülékeken futnak normálisan"
Bullshit. -> Android One, épp 6.0.1-en, mind.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest