- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Bemutatkozott az Apple Watch 6 és SE
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
A pár évvel ezelőtti ZTE-kre (pl Skate) emlékeztetnek, de azok legalább jók voltak a maguk idejében.
-
razorka777
veterán
Nem hinném, hogy esélyük lenne ezen a telített piacon, akármilyen olcsó is lesz.
Mezei user nem vesz noname telefont, mert úgy is azt mondják neki, Sony, Samu,LG etc......Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
gghrtz
őstag
Szeretem ezeket a 3Mpixeles kinai tabokat, amibe 2 magos procig raknak, csak nagy kar, hogy meg a 2Mpixeles felbontast SE tudja normalisan meghajtani... Egyebent az archosnak van piszok jo lejatszoja playen, csak ajanlani tudom. A telefonokhoz annyit fuznek, hogy 2013-ban égő ha egy gyarto ilyen telefonokat dob piacra.
-
HawerKing
őstag
kesz rohely a ram merete
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Laci.M
senior tag
Az árak dollárban jobban tetszenének, így marad a kínai import...
Aláírás
-
khron78
őstag
Nekem az Archos-ról nem filléres táblagépek jutnak az eszembe.
[ez is a filléres kategóriába tartozik?] -
tjb007
nagyúr
Az a 6752 6572 lesz.
-
kelly416
veterán
Tényleg nem értem, egyáltalán eldöcög majd a rendszer az 512-ön? Gatya, hogy min spórolnak egyesek. Kétszer ekkora memóriával már egészen jó vétel lehetne.
Viszont az ötlet csillagos ötös, miszerint majdnem ugyanaz a vas kisebb és nagyobb kijelzővel is elérhető. A Sony talán ugyanezt produkálja nemsokára a Z1f-el, de az csak két készülék (igaz az is dícséretes már) és a fene sem bírja kivárni. Az Archos előtt le a kalappal ezért a kezdeményezésért. Remélem a többi gyártó is kap majd az ötleten.
-
halkow
őstag
4,5 hüvelykes 458 x 854, 5,3
hüvelykes 480 x 853 ez elég fura.... Vagy elírásAlcatel onetouch idol2s the king
-
darvinya
titán
Most én vagyok hülye és nem jól olvasom, vagy tényleg 5”-os érné meg a legjobb választást.
Ha csak ez lenne (bár kétlem 512MB RAM mellett).Az Archos 40, 45, 50 és 53 sorrendben 4 hüvelykes 480 x 800, 4,5 hüvelykes 458 x 854, 5 hüvelykes 540 x 960 és 5,3 hüvelykes 480 x 853 képpontos megjelenítőt kapott.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
trobi28
addikt
Na végre el érték egy galaxy mini sebességét ezekkel a vackokkal
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
roli543
őstag
Esélyük sincs.. Tucat gagyik
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Badboys
őstag
512 Mb ez vicc? Hol élnek ezek. Szólhatott volna nekik valaki lassan 2014 et írunk.
-
atosan
veterán
Egész tetszetősek.
Egyetértek dreamdancer-rel.
[ Szerkesztve ]
Boldog Új évet!
-
kbyte1024
veterán
Valahogy olyan unalmas a készülék? vagy csak nekem tűnik annak? meg megint a sokat emlegetett 512 ram? pedig már az alsó kategóriába is 1giga van.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
dreamdancer
őstag
Na végre valakinek leesett, hogy a hardver ereje és a kijelző mérete között nem kell a pozitív korelációt erőltetni! A vevő választ egy számára megfelelő erejű vasat (ami itt a belépő szint), majd az ízlésének megfelelő méretű kijelzőt - ennyi. Ugyanezt megcsinálnák még közép- és csúcskategóriában és kész is van a piacot lefedő termékválaszték.
Nem a lényeg a fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB / 6GB RAM Dual SIM LTE - Cloud Navy SM-G780G/DS
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite
- iPhone 13 / 128GB / Starlight / Gyári kártyafüggetlen (294)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest