- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Mr.Csizmás #98 üzenetére
itt mindegy.
Persze, csak #16-ban kérdezte valaki, és utána kicsi félreértés alakult ki ezzel kapcsolatban. Ezeken a kártyákon nagy valószínűséggel ugyanolyan DDR2 chipek vannak, mint a memóriamodulokon. GDDR2 csupán az FX5700 ultra és az 5800 ultrán szerepelt, ha jól emlékszem. Azok a ramok gyakorlatilag minimálisan módosított DDR chipek voltak BGA tokozásban, és nagyon melegedtek.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #98 üzenetére
ha béta xp kell én tudok, ha valaki szeretné
külső teszter voltam anno és van vagy fél tucat build otthon... angol/magyar/home/pro vegyesbe... így van otthon jogtiszta oprendszerem, mert a jó munkámért kaptam ajándékba
a 128bites memvezérlő az tényleg vicc, amikor az ütősebb kártyákon 512bites van...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #92 üzenetére
jah, ok
csak az a baj, hogy ez nem oldja meg a sebességbeli problémákat... :S nem tudom mit vár a rockstar... hogy a vga-fejlesztők csináljanak normális drivert, amivel elfut jól a játék, vagy ők lépnek? esetleg tesznek mindenkire magasról és elveszítenek pármillió rajongót? szerintem semmiképp se tesz jót az "imidzsüknek" :S
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #90 üzenetére
hát úgy hallottam egyik fórumon, hogy valaki panaszkodott 8800gt-vel, hogy a játék nem engedi a részletességet 512mb vram-mal bizonyos pont fölé venni :S de hát ez csak 1 játék... amúgy nekem 512mb-os a 9600gt-m és untig elég... pl fallout3 fullon, hd textúra-csomaggal olyan gyönyörűen megy, hogy öröm vele játszani
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #88 üzenetére
hát jah, épp ezaz, hogy hiába van 2giga memória a kártyára pakolva, ha 128biten normális sebességgel nem tud mozogni az adat :S és itt 2 dologgal is megvan lőve az egész... a kisebb tényleg az, hogy ddr2 és nem gddr3-mal van szerelve, a nagyobb baj az interfész... :S a másik dolog meg az, hogy szépen mutat a 96sp, ha másik oldalt ennyire megvan nyírva a kártya... inkább tettek volna az én gt-mre 96sp-t
egyébként hasonlóan jókat nevettem én is pl a 8500/9500/stb gt-ken, amikre 1giga ramot tettek :S
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #86 üzenetére
jah, meg "négyszer annyi ram, mint fél éve..."
meg "fele akkora mem. interface, mint az előző típusoknál... igen, megcsináltuk!"amúgy ismerek látásból olyan boltost, akiről el tudnám képzelni, hogy bevásárol ilyenből... panel alatti garázsban van kialakítva a "boltja" és ha belépsz, totál olyan, mintha visszaugranál az időben 15évet... mellesleg áll a por mindenhol centi vastagon, dől az ürgéről a masszív cefreszag és folyamatosan bagózik
a kirakat is többéves alkatrészek poros dobozaival van "kidíszítve"
itt egy ilyen kártyának a doboza bivaly cuccnak számítana...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #84 üzenetére
lehet, hogy ez a "9600gt" inkább "9600ge" (gta4 edition) akart lenni, mert úgy tudom, ott nagyobb részletességet csak 1giga vram fölött lehet beállítani
inkább mást nem írok, mert az nyomdafestéket nem tűrne... amúgy érezhetően romlott a látásom ezek miatt a kártyák miatt
gondolkozok, hogy be kellene perelni a sparkle-t... ki akar csatlakozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest