- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgabesz55
kezdő
Ezt tudom és pont a portré az egyik dolog, amire kíváncsi vagyok. Láttam pár teszt fotót és az S10 portré képei jók, de pl a szoftveres elmosás nekem kifejezetten nem tetszett. Sok helyen pontatlan és agresszív a blur. Ellenben a mélységérzékelővel ellátott nagy tesó számomra kifogástalan képeket lőtt. Ez lehet a tesztelők bénasága is, de a telefoné is. Ezért várom az itteni, megbízhatóbb tesztet. Ha már veszek egy telefont egy vagyonért, akkor egy vagyon+egy kicsi megéri a sokkal jobb portré fotókat. Viszont, ha nincs óriási különbség ebben és az üzemidő sem rossz, akkor bőven elég az S10 az ideális méretével.
-
rgabesz55
kezdő
Én is nagyon várom már! Az alábbi infót kaptam ma a csapattól:
"Jó hírünk van! Az MWC-s nagyágyúk közül elsőként tudunk teszttel szolgálni az S10-trióról, ugyanis már csapatunk három tagja is aktívan használja a mobilokat. Jövő hét elején számíthattok részletes anyagainkra!"
Szóval kicsit még várnunk kell
Megnyomkodtam mindhárom készüléket a Westendben. Ettől a prizma dologtól finoman szólva sem vagyok elragadtatva, szerencsére egy pofás tok megoldja a problémát. Londonban viszont az S10+ fekete kerámiát pár perc erejéig megcsodálhattam, na az piszok jól néz ki!
Nekem mégis az S10 lenne ideális a mérete miatt. Viszont látva a külföldi teszteket, aggaszt az akksi és az előlapi kamera, ezért nagyon várom az itteni tesztet. Ha ezek nem ütik meg a mércét, akkor kompromisszumot kötök méretben és az S10+-ra csapok le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest