- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
thamasz
senior tag
válasz
cicaslany86 #1512 üzenetére
Csak nem lesz rosszabb, mint a sima S8, a 3000 mAh akkuval hoz átlag 4-5 óra között. A 3400-as akku és takarékosabb processzor remélem érződni fog.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
cicaslany86 #1430 üzenetére
Jó, hogy próbálsz utána járni, de ugye azt te sem hiszed, hogy egy S10+ kamerája szarabb képet lő mint egy 15 éves butatelefon? Az általad linkelt képeknél valamit nagyon elcsesztek.
-
guriga1234
addikt
válasz
cicaslany86 #1428 üzenetére
A hozott példán és a kóklerséget látom. Hiteltelen. Próbáld meg elsütni egy profi fotósnak, az majd felhomályosít.
-
guriga1234
addikt
válasz
cicaslany86 #1424 üzenetére
Az egyértelmű, de eltérő beállításokkal összehasonlítani eszközöket akkor is kókler, dilettáns megoldás.
-
guriga1234
addikt
válasz
cicaslany86 #1412 üzenetére
Az ugye nem kerülte el a figyelmedet, hogy nem azonos beállításokkal készültek a képek?
-
Dare2Live
félisten
válasz
ez optikai hiba. Kérdés, hogy pont tesztelt darab hibás vagy sok darabot érint. Ne adj isten (nem kizárt) összes vagy nagyon sok ilyen.
Vannak ilyen estek ld pl mate 20 pro zödülést.
-
utomi
senior tag
válasz
Most komolyan, hagyjuk már. Eddig egyik tesztben sem láttam ilyet. MKBHD sem említett semmi ilyesmit. Szóval nem nem hiszem, hogy ez lenne a valóság.
Ezeket a képeket egyébként nem is találom a tesztben. Na ez a review is, az in-display fingerprint reader-t nem találta olyan kényelmesnek mint a hátlapit de azt nem írja miért. Okké. Nekem a Mate 20 Pro-s kétségtelenül frusztráló volt, ott inkább hagyatkoztam az arc alapú azonosításra. MKBHD csinált egy összehasonlítást a Mate 20 ro-val, nos egyértelműen jobb az ultrasonic-os Samsung féle olvasó de kíváncsi leszek mennyire fog a való életben működni. -
bigrock
addikt
válasz
cicaslany86 #1388 üzenetére
Én azokra a tesztekre nem adok, egyedül az Origo-s tesztek hitelesek!
-
válasz
-
Viper26
nagyúr
válasz
Ha valóban ez lenne a helyzet, akkor összes teszt tele lenne azzal, hogy kamerában visszalépés...gondolom.
-
VIBO
őstag
válasz
cicaslany86 #1102 üzenetére
Utána még kérdezi hogy mit akarsz. Nyugodtan menj tovább és ki tudod választani mit szeretnél. Én is így rendeltem e az s10plust
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest