- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
Robertoq #1334 üzenetére
Hát igen,egyre jobban közel van 7.-e aztán kalap a budsnak.Tegnap az írták,hogy az 512es verzió egyenlőre nem érhető el(Telenornál)ahogy olvasgatom facen.Én is most azt rendeltem volna elő,most vagy leteszek róla és marad a 128-as,vagy megveszem 8.-a után de akkor ugrik az ajándék
Remelem már este hívnak,azt okosabb leszek vagy nem
És épp most hívtak,nincs 512-es most a Telenornál,majd hívnak ismét ha lesz
Remélem 8.-a után,hogy biztos ne legyen ajándék...
-
Terraxx000
csendes tag
válasz
Robertoq #753 üzenetére
Ma beszéltem velük. Ezt a választ kaptam:
"Az előrendelés visszahívás alapján történik meg. Kollégáink február 20-tól végzik a kihívásokat beérkezési sorrendben, azonban hétvégén Ők nem dolgoznak, így ma és holnap biztosan nem fognak keresni. Amiatt történik így az előrendelés, hogy azokat, akik csak szórakozásból rendelnének telefont, kizárjuk. Bízom benne, hogy a jövő hét elején már Téged is megkeresnek ezzel kapcsolatban. "Én még a bejelentés alatt 20:30 kor kértem visszahívást tőlük. Napi 2 embert hívnak csak fel? Kritikán aluli ez a rendszer náluk. Elgondolkoztam szolgáltató váltáson, de egyik se jobb.
-
törölt tag
-
válasz
Robertoq #563 üzenetére
Ez nem így működik hogy varázsütésre átlátszó lesz, aztán nem. Amit te linkeltél, az mindkét oldalról, mindig átlátszó. Jelenleg a technológia nem áll ott, hogy elfogatható minőségben (értsd felső kategória) építsenek kamerát a kijelző mögé. Talán 1 év múlva. Talán. Persze a kínaiak hamarabb meg fogják lépni, de az olyan is lesz ( lásd a korábbi, kijelző mögötti, ujjlenyomat olvasókat, melyek nem ultrahangosak, cserébe olcsók és lassúak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest