- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
bulikavagyok #1319 üzenetére
Hamarosan tömegesen is megjelenik és jönni fognak a válaszok. Már csak egy hetet kell kibírni. 😀
-
Jadro
veterán
válasz
bulikavagyok #1316 üzenetére
Itt látszik. Nem ez a kamera körüli értesítés lesz a LED helyett? Sima S10-ben is lehet vajon? Jópofának tűnik.
-
MPite
tag
válasz
bulikavagyok #1295 üzenetére
A GSMArenas full reviewban azt mondják, hogy nincs benne led. Mondjuk az AoD-ről se mondanak semmit.
-
Gubu0101
veterán
válasz
bulikavagyok #1305 üzenetére
Ezen a vidin látszik,hogy valami a kamera körül fényjelet ad,körbe körbe.Lesz ott valami jelzés
Más nem csinálnak rá alkalmazást
-
PeteePeti
őstag
válasz
bulikavagyok #1295 üzenetére
A OnePlus 6T-hez van egy app, ami jól helyettesíti a led hiányát! Ha lesz ilyen S10-re is akkor nem fog hiányozni! Plus Beat a neve, nézz utána!
-
marcarc
senior tag
válasz
bulikavagyok #1147 üzenetére
Számomra ez nem fontos, otthon csak meg törlöm a kezem kézmosás után, strandon szintén. Szerintem nem valós use case az emberek többségének a vizes kézzel mobilozás - vagy ha az is akkor face unlockkal muködhet továbbra is a feloldás ha már annyira vizes kézzel akarok mobilozni. Az viszont az lenne, hogy minőségi anyaggal védhesd meg a befektetésed, munkaeszközöd.
Na de mindegy is, számomra érdekes, hogy ennyire jól veszi ezt egy olyan közösség ahol a megejelnés után évekkel is visszatérő kérdés a fórumon hogy milyen üveget vegyen a telefonjára.
-
marcarc
senior tag
válasz
bulikavagyok #1130 üzenetére
Ennek örülünk Vincent? Mármint szerintem ez azért gáz, nagyon nagyon sokan szeretnék védeni a telefonjukat. A legdrágább verzió majd félmillió jó magyar forint és csak műanyag zsírszedő fóliát tudsz majd rátenni? Neeeeem, majd jönnek a kivágott üvegfóliák.
-
tothl
addikt
válasz
bulikavagyok #1130 üzenetére
A dome glasses jellegűekkel elvileg megy.
-
válasz
bulikavagyok #827 üzenetére
Ez jó.
Én nem vagyok az AirPods ellen, de minden fülesnek jobb a hangzása annál, bármit is teszteltem eddig.
Viszont remélem, hogy Note10-hez is majd ezt adják előrendelői ajándékként, mert hogy arra várok.
-
Gubu0101
veterán
válasz
bulikavagyok #842 üzenetére
-
nozs23
addikt
válasz
bulikavagyok #839 üzenetére
Nem. Ahogy irtam. Youtube-on mar lattam valamelyik tesztelonel de igy most nem tudom melyik volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest