Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
baphomet
senior tag
Na azt komolyan nem értem én sem. Biztos nem hallottak még az i5-ről.
Egyébként ugyanez a feltüntetett ajánlott CPU igénye a játéknak VR nélkül is. Minimum: 4 magos CPU @2Ghz; ajánlott: i7 3770 vagy FX 4350. A VR gépigény az ajánlotthoz képest RAM-ból és GPU-ból kér többet.Egyébként meg nem értem ezt az egész rácsodálkozást, meg találgatásokat. Jó fél éve ismerjük az Oculus VR ajánlott gépigényét: i5 4590 vagy ezzel ekvivalens CPU; GTX 970 / R9 290; 8+ GB RAM. Ilyen konfiggal fognak kijönni az Oculus ready PC-k, ha el akarod adni a VR játékodat Oculusra, akkor azon ezen a hardveren futnia kell. Ilyen egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest