- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo86
csendes tag
Köszönöm a részletes összehasonlitást! Igy az ASRock jobbvételnek tűnik, de még megálmodom.
Robi BALBOA:
A gigát nem eröltetném elég volt 2* szivnom vele soha többet az a márka szégyen(minőségileg) amit mostanában csinál, ja és azon nincs lan killer ami nem elhanyagolható.leviske:
Igen én is akörül láttam a 4.5ghz-t tudják lehet hogy 270x v 280 majd elválik. Dehát a maximumot kell kihozni persze ha van értleme. -
evo86
csendes tag
válasz
Robi BALBOA #97 üzenetére
Nekem ez számit. Nem akarok külön venni hangkarit legalább ha már csináltak ilyen alaplapi megoldást ami szebben tisztábban szól nyilván nem egy xonar de az alapinál jobb, már megéri ezért vacillálok az asrock killer és az msi gaming között(ami még nem kapható itthon) két fontos szempot ezeknél a hangkari és a lan killer és persze borda ami boztonságra utal ha már 4.5ghz-n akarom használni mondjuk egy 270x társaságával... és remélem hogy erre a jövőben mégjobban ráfekszenek a gyártók, már csak egy tesz kellene róluk!
-
evo86
csendes tag
Én egy i5 4570-et cseréltem A10 7850k-ra és nem bántam meg, csak az a fránya MSI lap mikor lesz kapható már???!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest