- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanye
senior tag
Ebben egyetértünk. Csak azt nem értem, miért fáj nekik ebből a csatolófelületből akár csak egyet is rátenni arra a lapra. Amúgy pedig annak a 6 (!!!) darab 16-szoros PCI-Express-nek is legalább annyi (de inkább kevesebb) értelme van.
Olvasva ShellKretor írását a idei karácsonyi PC-s gépvásárlásról, a vicces, (direkt?) hozzá nem értő számítógépboltos alkalmazottak ismert tévképzetein túlmenően megbizonyosodtam arról is, hogy valaki más is hasonlóképpen látja ezt a "régi busz vs új busz"-problematikát. Idézem: "sok lapon van 2db PCIe, de PCI slot meg nincs, szóval kevésbé bővíthetőek". Főleg felesleges pénzkidobás nélkül. Amúgy fogadni mernék, hogy még a Te szekrényedben/fiókodban is van legalább egy darab PCI-os LAN-kártya. -
FireKeeper
nagyúr
500Hz-től azért már a kukább deszkák sem omolnak össze, az 1000Hz, amit talán nem kajál meg mindegyik, de annak úgy sincs túl sok értelme. inkább az egéren múlik a dolog.
persze tiszta sor, itt a gyártó garantálja a stabil 500Hz-es működést, csak ez az esetek nagy százalékában eddig is működött, csak nem reklámozták. -
04ahgy
nagyúr
Linkeltem a módját. Megteszem most is: [link]. Nálam eddig a leginkább low-end kategóriás, tíz éves teszkós golyós egérnél is működött.
"Nem szívesen kérünk kölcsön, csak ha nagyon nincs más lehetőségünk. Amennyiben az adott gyártó valamiért kevésbé érdekelt abban, hogy a terméke le legyen tesztelve, plusz olyan cuccról van szó ami mondjuk komolyabban jó ha 10 embert érint itt, akkor nem megyünk tűzön-vízen át, csak azért hogy plusz egy alaplap legyen a tesztben."
Nem is kértem ilyet. Csak azt, hogy privát csatornán jelezd, hogy nincs, és adok önként, hogy legyen.
Nem kell érte tűzön-vízen átmenni.
HGyu
Szerk.: mi van a RI/OS motorral? Másodszor csinálja, hogy oda is OFF taget tesz, ahova én nem.
-
04ahgy
nagyúr
"Attól a chiptől még analóg marad. Majd ha ehhez hasonlót látunk akkor lehet joggal marketingelni és használni a digitális jelzőt."
Az analóg és digitális VRM nem a végfokban felhasznált tranzisztorok / integrált DrMOS és egyéb elnevezésű chipek miatt analóg és digitális, hanem a szabályozás jellegéből adódóan, ami nem következik a felhasznált végfokozatból.
Szerk.: legközelebb, ha a Gigabyte nem akar adni, vagy az Expert, szólj nekem, és adok tesztelni való Gigabyte csúcslapot. Feltéve ha a PH! célja még mindig az objektív és széles körű tájékoztatás.
HGyu
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- Kerékpársportok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest