- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, a Te speciális eseted miatt legyen minden csúcslapon PCI slot. Fantasztikusan meggyőző példa. A többi részére inkább nem is reflektálnék...
Nem ide tartozik, de a Bayern-mezeimet sem fogom csak azért kivágni a szekrényből, meg nem hordani őket, pláne újat venni helyettük (rám erőltetett kényszerből), mert a csapat már hosszú évek óta nem is azokban játszik. igen, ez nagyon ide vágó példa... Akkor viszont remélem, azóta is lovasszekéren tolod, csak hogy legyen helye a petrencés rúdnak. Bár vigyázz, azokba is gyakran csap a villám.
-
aztán vigye el a cica villám az alaplapi hangchipedet, Pont azt, nem?
oszt' vegyél komoly pénzért olyan hangkártyát, amelyre szükséged sincs, Van olcsó PCI-e hangkártya.
Ha a villám elvisz bármit, az az én károm. És teljesen mindegy, hogy akkor, hogy PCI vagy PCE-e slotba vásárolok. Amúgy azért maradjon meg a PCI slot, mert hátha villámkár lesz a hangkártyádon, nemde? Azért úgy látod/olvasod magadat kívülről?#93: elmúlt régi. Mint az ISA, az IDE, stb. Egy darabig még ráteszik, de javarészt már felesleges. Igen szűk réteg, akinek kell. Nagyon-nagyon marginális.
Amúgy ezeken a lapokon olyan hangchip van, ami versenyképes a külön hangkártyák 95%-val.
Tudom, az már elavult mert a májszterek azt mondták, venni kő' újat mert az a tuti. Ezt ki mondta? csak Te állítod. -
Lehet, hogy floppyja is akad valahol. És?
Összehordtál annyi összefüggéstelen ostobaságot, hogy hihetetlen.Ezek csúcslapok, zászlóshajók. Nem ezeken szokták felvonultatni a múltba mutató dolgokat. Nekem nincsen egyetlen PCI-os eszközöm sem, és ha kellene valami, nem a régi csatolófelülettel venném.
Ha neked egyedi igényeid vannak régi cuccokra, talán ne az elit szériában keresd. Egyre inkább a low-endben fogod megtalálni.
Ha nem érted meg miért, legalább csendben add elő a műsorod, úgy nem olyan vicces.#89: attól, hogy neked van egy ilyened, nem Te vagy a tipikus felhasználó réteg. Az összes középkategóriás kártyán fogsz találni magadnak slotot. Esetleg valami tuti ISA kártyád nincs? ISA-s IO csatoló?
#85: ha ez igaz, akkor az én .... tekerős gramofon.
-
Egy GB még nagyon kellett volna. Amúgy láthatóan szinte mindegy, melyiket veszi az ember, csak az ASRockot nem értem azzal a hűtővel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest