Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vanye

senior tag

válasz gyiku #99 üzenetére

A lakásbiztosítás valóban fedezte volna a káromat, de nem volt kedvem "szakértővel" (értsd: vmi számtechüzletbe beviszem, hogy figyelj má' ember, mintha elszállt volna az Ethernet-chip; erre a "szakértő" pénzért megállapítja, hogy tényleg, aztán erről ír egy papirost - én meg kompenzáció gyanánt kapott pénzből vehetek egy LAN-kártyát, amivel amúgy már rendelkezem) bevizsgáltatni a dolgot. Benzinpénz sem jön vissza a manővert követően,meg hurcolászom is a masinát jobbra-balra. (Persze ha az ember ismer szemrebbenés nélkül hazudó és csaló számítástechnikai alkalmazottat és biztosítóst, ki tudja: tán még a lap ára is visszajön.)
    Nem kényszerít engem senki semmire. Mindössze jeleztem, hogy sztem ez így, ebben a formában rosszul van összerakva. És jól látod: nálam ha alaplap, akkor kizárólag ATX, legalább 2 darab PCI-slottal. Nem ide tartozik, de a Bayern-mezeimet sem fogom csak azért kivágni a szekrényből, meg nem hordani őket, pláne újat venni helyettük (rám erőltetett kényszerből), mert a csapat már hosszú évek óta nem is azokban játszik.

Új hozzászólás Aktív témák