Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Macrodroid
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
szero Nightriderz, csati altalaban GN1, esetleg 2.
ha nincs senki, neha atnezek EN 1-re is.elhiszem, h a masik lassabb, kimertebb, de nekem mar nincs annyi idom, kedvem meg erom belefeccolni, mint anno volt, kifejezetten jol jott a gyorsabb cash/rep dobalas, h mihamarabb megvehessem a kedvenceimet.
a grafikat meg tovabbra se ertem, mitol "verpistikesebb", emlekeim szerint anno ugyanilyen volt.
-
LamerGyuri
senior tag
Milyen rendszered van? Honnan? Eredeti, aktivált? Routerben a tűzfal ki van kapcsolva, UPnP pedig be? Alapbeállításon megy, vagy esetleg túl szigorú szabályok nincsenek benne beállítva? Mikor volt utoljára újraindítva? TP-Link-ek szeretnek 2-3 havonta meghülyülni.
Honnan töltötted le a játék állományát, valamint a launcher-t?Azért nem értem, miért nem jó nálad, mert nekem a laposon aktivált, naprakész W10 Pro van, free Avast, Inteles videokari, és csak a microsoft adathalász szarjait kapcsoltam ki, minden más gyári beállítás. A grafikai megjelenítés nyilván nem fullos az integrált miatt, de bármikor tudok játszani online.
Ja, és kizárólag wifi-n nyomulok a laptopon. -
MrDerekas
addikt
A szolgáltatód irányába is elég ha mikro szakadások vannak. Ha szerver oldalon lenne a probléma, az tömegesen jelentkezik. Vagy valami háttérben futó folyamat akassza meg a gépedet. (Van pár vírus is ami előidézheti, vírusirtó is bekavarhat, plusz néhány monitorozó progi is egyidejű futás mellett képes megölni a játékélményt) Tipp: kábel csere, router/modem restart, torrent kilövése
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Hálózatokról alaposan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- E-roller topik
- Filmgyűjtés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i7-7500U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- SteelSeries Arena 3 2.0 asztali PC hangszóró (Bluetooth + AUX)
- MSI Stealth A16 AI+ A3XWHG-027 - Ryzen AI 9 HX 370 / RTX 5070 Ti / 32GB / OLED 240 HZ - Garanciás
- Budget Gamer PC eladó! 17-7700K/32GB RAM/ 1660Super
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest