- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
LamerGyuri #356 üzenetére
Már kis is ment a fejemből a botozás
Az van, hogy én üdvözülten fogadtam mindent, ami drága. Mert melós és a játékommal én adok neki értéket. (Közben két hete időm nem volt bejelentkezni sem
) A csalókat baromi egyszerű lehetne szűrni. De ha nem szűrik és az mellett klikkesedés is van/lesz, na akkor én is feladom.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Bekő Tóni #348 üzenetére
Na az van kérlek - rohaggyak meg
- hogy a 918, hmmm, A-ba gyengusz. 342km/h végsebesség 749 stat mellett, skillezetlen nitro azért nem olyan gyenge, de nem lessz ebben a ligában bajnok.
Huayra. Hát, húúúú beszabehu, meg hmmm, hmmm. A fizikája, mint az AMS bömbinek, kicsit lassan kezdi a gyorsulást, de belehúz azért. Imádom az érintésérzékeny verdákat, de ezt már nekem is túlkormányzott. Vezetési szokásokat át kell értelmeznem. Ahol eddig motorfék, ott csak kanyarodni kell, ahol fék volt eddig, most csak motorfék. Szóval, ja, brutál a "lassulása". Egy nehéz dögnek érződik egyébként, mikor fékezve próbálsz vele kanyarodni, akkor ráadásul kecses, mint az eldobott tégla. Az egész autó olyan érzést kelt bennem, mintha egy forrponton tomboló és pusztító fenevad lenne a motortérben, ami minden sofőr hibánál elszabadul. A world loop-on még nem tudtam végsebességig kinyomni a szemét a dögnekJa, ez a pro kiadás (minden tuner cucc 3*os fehér benne) Hirtelen ennyi. Nagyon állat a gép
-
MrDerekas
addikt
válasz
LamerGyuri #341 üzenetére
Igen a mostani wugg profilomra gondoltam
szerk: EA korában se voltam már kisiskolás -
MrDerekas
addikt
válasz
LamerGyuri #339 üzenetére
Nem tudom, de lvl14-22 között mikor toltam, azonos lvl szintűeknél ott figyelt a cinege is, mikor én még a silviaval gyűjtöttem a mazdára.
-
MrDerekas
addikt
válasz
LamerGyuri #336 üzenetére
Nah ez a magyarázat akkor, hogy kisiskolás koromban miért is láttam cinegét a hasonszőrú gémereknél, mikor nekem még a mazda rx8-ra se tellett.
-
MrDerekas
addikt
Lehet nem sokakat érint, de... csak 20 milla fér a pénztárcába. Ma fájóan szembesültem vele
Még jó, hogy csak egy cirka száz rugó gurult el
Agera vs Cinege
PU mentesen 1:1 kb. Nitróval kicsit előnyösebb a cinege. Ha az idők számítanak. Superveloce, Reventon, Zonda is igencsak tud mérgesen menni. -
MrDerekas
addikt
Az idő nekem is a legkevesebb. (A pénz után
) Múlt vasárnap óta még nem tudtam felmenni.
Az meg, hogy mit vett el az EA... Már elkeseregtük párszorRészemről örülök, hogy így megy a game legalább. Sőt még fejlesztésre is futja. Egy mostani grafikus motorral újraalkotva valóban beszabehu kategória lenne
-
MrDerekas
addikt
válasz
KenBlock43 #309 üzenetére
Így van. Mindegyikre külön kell regisztrálni.
-
MrDerekas
addikt
Lehet, hogy a neted miatt késel. (Esetleg proci?) Általában a szerver a tényleges időt számolja. Nekem is párszor beérek és villan az arany, aztán ahogy érkeznek be a többiek, csúsztam mer negyedik helyre is a tabellán
Azért itt egy sokéves kód szolgálja a szinkront
Az eredetiben is így ment néha.
-
MrDerekas
addikt
@RABIDFOX és Mindenki
Nem angolosoknak:
Drag Challenge!
Közösségi kihívás!
-- esemény ideje: 2020.04.20.–30. (10 nap!)
-- a feladat: 100.000-szer kell menni a következő pályákon
-> Burrows (Open Drag)
-> Tram Underpass (Open Drag)-- CÉL: a Dodge Challenger SRT Demon "Special Edition" feloldása (egyszeri jutalom!)
(by Severinus)
-
MrDerekas
addikt
-
MrDerekas
addikt
válasz
KenBlock43 #288 üzenetére
A két ezüstöt kibontottam. Drag, pursuit, race skillek potyogtak 3* és felettiek
-
MrDerekas
addikt
WUGG-on teljesült a kihívás, így mindenki kapott három ajándékot. Az achievementek között találjátok az EVENT achinál. Két ezüst és egy arany pack. Jó bontohatást!
(Ha esetleg nincs ott, gurulj egy bármilyen versenyt és automatikusan feloldódik, mint a pezsgőtabletta.)
-
MrDerekas
addikt
Az élmény otóm. (YT) Versenyezni még bajos, de nagyon állat
-
MrDerekas
addikt
-
MrDerekas
addikt
Akkor mától, nem hivatalosan, de befoglaltuk WUGG szerveren a GN 2-es csatornát. Freeroamban tudtok a chat ablak tetején csatornát váltani. Aki játékban magyarokkal traccsolna, itt (vagyis ott
) megteheti.
-
MrDerekas
addikt
Így találod meg. (YT link)
-
MrDerekas
addikt
válasz
trapi007 #220 üzenetére
Hosszú pályák fizetnek jobban. Én Waterfront Road és Hastings pályákat toltam. Meg most van a World Loop sprint pálya, de az S class autóval is cca 16 perc. Viszont jó a rep és a zsé
Vagy folyamat nyomod a Construction Route-t és bontod a kártyákat. Ott 15.000-es igc is esik, de dobott 300k-est is nekem párat -
MrDerekas
addikt
Szemle után:
World United szerón újra kopnak az autók. Nem árt néha javítani őket a garázsban, illetve az egyhetes állagmegóvó opció is elérhető SB-ért. Pont annyi van az egyenlegen is. Valamint kikerült a legidegesítőbb powerup a single plaxer versenyekből, azaz a botok nem nyomkodják orrba-szájba a mágnest, ismétlő versenyeken sem. -
MrDerekas
addikt
válasz
PauloLajos #184 üzenetére
Milyen kártyák? Melyik szeró?
-
MrDerekas
addikt
Kis #update
A legutóbbi frissítéssel bekerült pár új cucc World United Official (előtte ez volt a WUGG) szerver felhozatalába.
Autók:
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
Valamint kártyacsomagok (elfogadható árakon): Mistery part és skill, Bronze és Silver Part packok. Akinek van elverhető pénze.
Egyetlen verseny megtételével, pedig feloldásra kerül az első Event achi, ami egy platinum packot ad és ebben legalább egy darab négycsillagos alkatrész található. Természetesen ingyen. -
MrDerekas
addikt
válasz
LamerGyuri #169 üzenetére
Én is valami helyi korlátozásra, házirendre tippelek, főleg a neterror hibaüzi miatt. A router a fő gyanúsított.
-
MrDerekas
addikt
Igen meg nem
A honfoglalósdihoz, azért illene némi létszám. Tehát három emberért... Mondjuk mivel a GN a nem preferált nyelvekhez van fenntartva. Akkor legyen a GN2. Ezen láttam én a legkevesebb aktivitást, ezért ezt szép csendben megszállhatjuk, amolyan beszivárgósosan
Mondjuk ha a nagyfőnöknek nem tetszik, majd jelzi.
-
MrDerekas
addikt
Közben értekezem a háttérhatalommal
Csatorna be lesz foglalva, a cikk marad a helyén, ez marad a fő topik. Többen kell lennünk és akkor lehet melózni az összefoglalón. A terelgetés kellene a wugg szeró felé. Nem vagyunk még olyan sokan magyarok, ezért arcpirító lenne két szerón kisajátítani egy-egy csatornát a hazai chat-nek. Én javaslom az egy szeró, egy csatorna irányt. Ezzel nem akarunk senkit kizárni, innen vagy onnan, mert mindkét szerón lehet profil, aztán próbálgatás, közösség megismerés után eldönti ki-ki, hogy melyik lesz a fő accja.
Kezdődhet a toborzás -
MrDerekas
addikt
A szolgáltatód irányába is elég ha mikro szakadások vannak. Ha szerver oldalon lenne a probléma, az tömegesen jelentkezik. Vagy valami háttérben futó folyamat akassza meg a gépedet. (Van pár vírus is ami előidézheti, vírusirtó is bekavarhat, plusz néhány monitorozó progi is egyidejű futás mellett képes megölni a játékélményt) Tipp: kábel csere, router/modem restart, torrent kilövése
-
MrDerekas
addikt
válasz
vmarci21 #110 üzenetére
Igen, jól írod. Fanatikusok. Vannak támogatók, mert a szerver tényleg nem megy ingyen, viszont a fejlesztést a "hívők" csinálják. Ha esetleg csurran nekik a donate opcióból én kicsit sem bánom.
Az EA végtelen fejős tehene volt ez a játék. Ömlött a pénz fejlesztés nélkül. Addig nyúzták, még szakembert és technikát sem kellett belerakniuk, aztán lámpaoltás. Az üzletpolitikájuk ilyen. -
MrDerekas
addikt
-
MrDerekas
addikt
Igen volt, van. A teljesítmény növelő alkatrészek a sebesség növekedése miatt csökkentik a kezelhetőséget. A játékban az is a baj kicsit, hogy a világ kiemelten híres, jó autói a Worldben nem igazán úgy muzsikálnak. Van pár ilyen verda, ami kezes, mint az elhajított tégla
-
MrDerekas
addikt
válasz
LamerGyuri #84 üzenetére
Ahogy Yeffy kolléga is feldobta, ha esetleg van kedved összerakhatnád a kronológiát és mehetne majd az összefoglalóba.
-
MrDerekas
addikt
A cikk ötlete is az volt, hogy kellene egy ph topik a Reborn-nak. Részrehajlóan én erre szavaznék
Mivel az official megdöglend sajnos. Beszéljük át és a többségi döntés legyen. Bár a cikk önmagában is inkább idevonzza az emberkéket.
DC-ra nem igazán nézek rá. Lehet én vagyok túl analóg, de nem áll kézre nekem. -
MrDerekas
addikt
A Wu.gg és a Nightriderz a játékos szerverek. A többi számunkra nem releváns. (Teszt, fejlesztői, community)
A wu.gg egy klasszikus játékmenet. Lassabb fejlődés, kevés pénz, drága kocsik. Veteránnak való
A nightriderz gyorsabb fejlődés, sok lóvé, néhány autó különbség a másik szeróhoz képest, kevesebb part, skill korlátozás. Túlhúzott képvilág. Ez inkább vérpistikés.
Objektíven ennyi -
MrDerekas
addikt
válasz
MrTwister #46 üzenetére
Nem ez az egyetlen játék, amit a hívek tartanak életben. Hogy warez vagy sem jogszabály kérdése. Ugye nem tudhatjuk, hogy a forráskód kinek a birtokában és tulajdonában van. Viszont az EA-tól függetlenül, magánszemélyek bérletében futnak a szerverek. A Most Wanted részben például alapból benne van a privát szeró lehetősége. Valami olyasmi lehet a háttérben, hogy az EA nem adta ki a forráskódot, tehát a játékot magát újra kellett fejleszteni, mivel a játékszerverek állományát nem sikerült lementeni. (Azért az nem lett volna olyan "egyszerű", mint betörni a szerverre. Pro és kontra, nem warez, de nem is hivatalos. Egy cég helyett pár magánszemély van a játék mögött. Szóval: Toljad
-
MrDerekas
addikt
Az első feltöltésem az egy 300Ft-os volt. Aztán jött a lengyel búszt korszak. PP-on napi szinten vettem a csomagokat. Sosem számoltam, de arcpirító összeg lehet szerintem
A WUGG árak meg vannak nyomva rendesen, de nekem sokkal szimpibb az a leosztás. Anno az eredetin barátibb volt, ellenben az igazi killer verdák csak valós pénzért voltak elérhetőek. Nem emlékszem konkrétan, de mikor feloldották a Bugattit, akkor az két milla volt ha jól rémlik. Az S class milla fölött volt, de az is ilyen 1.5 misiig. Volt pénz lóvéra, úgyhogy sose tartottam számon a dealer árakat. -
MrDerekas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest