- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
Még mielőtt elmenne bárkinek is a kedve, mert nem azt kapja a játéktól (adott szervertől), amit várt
A hivatalos szerver, amit fejlesztenek, nem gagyi, valódi játékélményt nyújt, és a közösség építése a cél: WorldUnited.GG.[ITT] kell regisztrálni, ha ez megvan, akkor a Launcher lenyíló menüjében a WorldUnited Official szervert kiválasztani. Login, játszik, örül
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Bekő Tóni #334 üzenetére
Kinek ez, kinek az
Az ultrák felét ki is baszkodtam belőle, mert csak drag-ra volt jó, ahogyan adták.Itt a dragos Cinkét kis "szürke zónás" melóval meg lehetett szerezni kb. másfél-két óra alatt, de észrevették, és "javították". Bünti nem volt, akinek megvan, megtarthatta.
Bő fél óra hosszán múlt, hogy lecsúsztam róla: "...majd holnap megcsinálom...", aztán mire észrevettem, hogy Cinkezáróra, már késő volt. -
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Bekő Tóni #229 üzenetére
Ez az eredetiben is így volt; amíg nem léptél ki, majd újra be a játékba, addig a versenyekben az utolsó, belépéskori szintedet mutatta. Ettől függetlenül a nyerhető pénz és rep, pályák, autók az aktuális szintnek megfelelően működtek.
Ha nálad ez nem változik az ugyanazzal a névvel való visszaregisztrálás miatt, írj a supportnak, reseteljék a profilod adatait.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
PauloLajos #193 üzenetére
Safehouse-Customization és ott a shop-okban az Inventori fülön vannak a megnyert cuccok.
Befogadóképességük véges; az érzés, amikor kártyafordításnál egy 4 vagy 5 csillagos cuccnál kiírja, hogy tele az adott Inventori, ezért szaréé-hugyéé eladtad...
Na az megfizethetetlen -
LamerGyuri
senior tag
Milyen rendszered van? Honnan? Eredeti, aktivált? Routerben a tűzfal ki van kapcsolva, UPnP pedig be? Alapbeállításon megy, vagy esetleg túl szigorú szabályok nincsenek benne beállítva? Mikor volt utoljára újraindítva? TP-Link-ek szeretnek 2-3 havonta meghülyülni.
Honnan töltötted le a játék állományát, valamint a launcher-t?Azért nem értem, miért nem jó nálad, mert nekem a laposon aktivált, naprakész W10 Pro van, free Avast, Inteles videokari, és csak a microsoft adathalász szarjait kapcsoltam ki, minden más gyári beállítás. A grafikai megjelenítés nyilván nem fullos az integrált miatt, de bármikor tudok játszani online.
Ja, és kizárólag wifi-n nyomulok a laptopon. -
LamerGyuri
senior tag
Hátöö...nem egészen, ennél azért jóval hosszabb, és korábban kezdődött a történet
Egymástól függetlenül fejlesztettek szervert, és úgy olvadtak össze.
A SoapBox is egy beolvadó fejlesztői szál volt Apex-be.
A színsorok megmaradtak; ha valami régen neked bejött-működött, az ugyanazt az eredményt fogja adni most is -
LamerGyuri
senior tag
Akkor mégegyszer, hogy tiszta legyen a kép:
2 éves fejlesztés-működés után egyesült a WorldOnline és az Apex v.2 szerver a World United Official szerveren (WU.gg) 2020 januárjában. Minden addigi fejlesztési eredményt összedobtak egy stabilabb, jobb játékélmény érdekében egy új vason. A korábbi achik, fejlődés, donációért ajándék dobva lett, az új szerveren való fejlődési elképzelések miatt: mindenki egyenlő, csak játékba tolt idővel-játékkal tudsz előrébb jutni.
A tiszta játékélményért dolgoznak, abba az irányba fejlesztve, ami lehetett volna az eredeti játék, csalók, bugok, pénzes vérpistikék nélkül. Ha minden igaz, nem is olyan régen Linux rendszeren is játszhatóvá tették.
[Itt a] régi lengyel Apex honlap, az utolsó bejegyzések egyike.Szóval mindegy melyik szerveren játszotok, a hivatalos fejlesztés csak ezen az egyen folyik.
-
LamerGyuri
senior tag
A WorldOnlinePL pedig egy "archive", a WU.gg-vel egyesüléskori állapot. Úgy volt, hogy megy a kukába (a hivatalos oldal szerint), de örömmel fedeztem fel valamelyik nap, hogy mégis megmaradt, elérhetővé tették. Sajnáltam anno, mert donáció fejében megkaptam a Bugattit és a kisbetűket tartalmazó nicknevet.
Elméletileg nem fejlesztik már, de ez nem biztos, mert az egyesülés óta nem követem őket. -
LamerGyuri
senior tag
-
LamerGyuri
senior tag
Nincsen mágnes a user-nek (legalábbis a WU.gg szerveren); azt csak a bot használ, amikor már túl sokszor nyertél gyors futamot a gép ellen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Túraautó topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1 humoros
- Okos Otthon / Smart Home
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 24 Hours of Le Mans
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest