Új hozzászólás Aktív témák
-
Tajrexi
tag
válasz
barack1997 #114 üzenetére
NR nálam megy ezerrel.
-
Tajrexi
tag
válasz
LamerGyuri #59 üzenetére
Lehet felnézek rá, NightRiderz szerveren játszottam eddig, hátha ott nem pont ugyanezek vannak.
-
Tajrexi
tag
Azt tudja valaki, hogy hány darab verseny elérhető a játékban? Ez alapján 95db-nak kellene, de én ha a map-en megszámolom őket, maximum vagy 20-30 fajta van. Kicsit már kezdem unni őket.
-
Tajrexi
tag
Első tapasztalatok alapján nem tűnik a játék rossznak. Gurultam pár kört, meg egy másik playerrel bepróbáltuk a team escape-t, kb 50 méter híján sikerült. Akikkel eddig találkoztam azok megálltak a célnál és megvárták, hogy beguruljak elsőnek a tekintélyt parancsoló libazöld Mazda 3-mal.
-
Tajrexi
tag
Sosem próbáltam, egyedül azt a videót láttam anno, amikor a szervereket lekapcsolták. Ha szeretnék belenézni, akkor melyik szerverre érdemes menni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mini-ITX
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- MSI CYBORG 15 A13V
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest