- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssdragon
csendes tag
válasz
Kuznyikov #269 üzenetére
Ha firmwarere gondolsz, akkor 4.2_20140224, amúgy 4.4.2-es kitkat.
http://logout.hu/tema/re_navon_predator_7_bemutato/hsz_199-199.html
Ebből a hsz-ből szedtem le, nekem nem volt gond a rootolással, vírust se észlelt. Gondolom az érzékenyebb beriaszt, mert belenyúl a rendszerbe. -
ssdragon
csendes tag
válasz
krystman #267 üzenetére
Én is úgy tudtam, hogy nincs, de az akkumulátor fogyasztásnál egyszer megjelent, nem tudom, hogy hogy csinálta
Működésre bírni nem tudtam
De ennek a jó wifinek nagy ára van, iszonyúan szívja a naftát. Ha töltőn van a készülék, kikapcsolt monitorral, és nem megy semmi program, akkor is folyamatosan merül, csak egy kicsit lassabban.
-
ssdragon
csendes tag
válasz
Kuznyikov #264 üzenetére
Alapból az volt rajta, én még hibát nem nagyon találtam vele (kivéve, hogy a Final Fantasy VI valamiért elindul és leáll, pedig elméletileg 4.2-től felfele működnie kéne).
Root: megtaláltam, a fogaskerekes kis pajzsot kell meghagyni, a másikat lehet törölni. Ugyan látni 1-2 kínai jelet néhol, de lényeges információ már a szokásos. Ahogy fentebb írták, a progit fel kell rakni a gépre, usb hibaellenőrzéssel, kábellel rá kell dugni a gépre, és csak a zöld gombot nyomkodni.
-
ssdragon
csendes tag
Üdv mindenki
Először is köszönöm ezt a rengeteg hozzászólást, rengeteget segítettetek az új tablet vásárlásban, immár 2 napja boldog tulajdonosa vagyok magam is egy ilyen készüléknek. Természetesen már kitkat van rajta.
Gondoltam megosztom a tapasztalataimat:
Magával a készülékkel nagyon meg vagyok elégedve, gyors, nem akadnak rajta se a játékok, se a filmek,k de még a youtube sem (mert valaki korábban írta). Ellenben sajnos a töltőhibába sajnos belefutottam én is, a két szarva benyomódott a műanyagba, de azonnal cserélték is nekem (apró érdekesség, hogy egy bontatlan dobozból vették elő a másikat, és kialakításra eltért, mint az előző töltőm).
Wifivel és gps-el nagyon zabálja az aksit, de anélkül simán elszórakoztam vele 4 órán át.Elértem én is arra a pontra, hogy rootolni kell a készüléket, el is végeztem a fentebb leírt műveletet (sokat nem értettem belőle, kínai írásjellel volt tele az egész). Fel is tett két programot a telefonra is, de sajnos egyik sem root elnevezésű (vagy csak kínaiul
), így nem tudom, melyik törölhető. Az egyik egy kis pajzs, benne egy fogaskerékkel, a másik egy kék négyzetben színes karika. Utóbbi aktívan töltögetett település után a wifiről valamit, nem tudom mit csinált.
Ennek kellett így történnie?update: ellenben észrevettem, hogy a rendszerüzenetek felét is átállította kínaira, és hiába piszkálom a nyelvválasztást, ha valamit kérdez, arra nem oké vagy mégsem van, hanem kínai karakterek, néha a kérdés is kínaiul van...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha kedvező ár/érték arányú tabletet keresel a négymagos ligában IPS panellel, mindössze 30.000 forintért.
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest