- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
krystman #665 üzenetére
Nekem nincs gondom a sebességével. A wifivel már nekem is annál inkább.
Amúgy azt sem szabad elfelejteni, hogy a telefonod valószínűleg kisebb felbontással üzemel (az enyém legalábbis igen, csak 800x480-as), a tablet meg ugye 1280x800-as, azért az is eszik plusz megaherceket.
Mindenesetre nekem is 2 magos Huaweim van (Y300), de nekem az sokkal lassabb, minden tekintetben. A tableten azért sokkal pörgősebb mondjuk GMail-ból Chrome-ra váltani és vissza, meg gyorsabban is nyitja meg az oldalakat nekem.
A sebességével sohasem volt gondom.
Én a wifit szívem szerint úgy berhelném meg, hogy ráraknék egy külső antennát, vagy legalábbis egy külső csatlakozót ráraknék, és ha kell, antennát rátekerve lehetne erősíteni. De ez csak akkor él, ha gyárilag gyenge az antenna és amiatt gyenge a wifi és nem az adó-vevő miatt, mert ha azzal van a gond, akkor hiába rakunk rá akár parabolát is... hiába a nagyobb antenna, ha nincs utána eszköz, ami küld-fogad megfelelő erősséggel.
Nekem jelenleg az egyetlen jel erősítés úgy valósult meg otthon, hogy megfelelő helyre (lakás kellős közepére) való elhelyezéssel mindenhol egyforma nagyjából a jelerősség.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha kedvező ár/érték arányú tabletet keresel a négymagos ligában IPS panellel, mindössze 30.000 forintért.
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest