Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandita81
csendes tag
Letöltöttem, telepítettem, megy szépen. Szekszárdról mentem ma Szálkára és a táblákat, kanyarokat szépen mutatta hiba nélkül, az utcák Szálkán is MINDENHOL jól voltak jelölve. Nem tudom hogy kinek hiányzik Nagykanizsa-Balaton szakasz M7 ből , én megtaláltam benne Ahogy az M6 ost is Dunaújvárosnál, sőt pl Hosszúhetényben is minden utcát helyesen. Iszapszentgilisztást nem néztem még meg. Szerintem jól és könnyen használható, bár voltak zűrök a telepítésnél (2x újra kellett indítanom mire feltelepült, mindig megakadt közben...Nem t'om miért) semmi komoly gond nincs vele eddig.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ad 1: legdrágább appok:
bizony van 900 dolláros app is, és nem ájemrics a neve. biztonsági szoftver amin térfigyelő kamerákat lehet menedzselni és a képüket követni. meg van egy 500 dodós vállalatirányítási rendszerhez való kapcsolódás lehetővé tevő valami is.
bővebben itt: [link]
Ad 2: a Sarbanex-Oxley Act leánykori neve: Public Company Accounting Reform and Investor Protection Act of 2002. Ahol én találkoztam vele, inkább pénzügyi, szabályozási terület volt, és nem a kiskereskedelmi árképzés. De ha vki megmondja, h a törvény melyik része mondja ki, h nem adhatják ingyen, azt örömmel fogadom. Meg ha vmi törvény mondaná ki, h nem adhatják ingyen, akkor is lehetne egy kamu ár, mondjuk 1$. Szvsz a 10$ mindenképp üzletpolitikai döntés, de meggyőzhető vagyok az ellenkezőjéről.
Csak azért hoztam fel, mert többször találkoztam már itt a fórumon a "Sarbanes-Oxley előírja" kitétellel. -
palbence
tag
a lite verzió már tölthető? próbáltam magyar és amerikai accountal is, de csak a full-osat találom
-
-
Ulkesh
őstag
"Azért a Symbian Signed-on átmenő programok nem berhelik szét a rendszert."
De azok nem is használnak a rendszertkönyvtárakat megkerülő kódokat.
----
De egyébként ki lehet próbálni.
Fogjunk egy iPhone-t, egy akármilyen Symiban és egy WinMo készüléket.
Találomra válasszunk ki 80 alkalmazást és telepítsük fel a készülékekre (attól tekintsünk el, hogy ez iPhone esetén pár perc, míg a másik két készüléknél akár órányi művelet).
Aztán nézzük meg, hogy a készülékek mennyit lassultak és mennyit változott a rendszerük stabilitása.
IPhone esetén nem igen lesz látható ilyesmi, míg a másik két platform igencsak be fog lassulni és ha a találomra kiválasztott alkalmazások közé bekeveredik pár, ami nem tolerálja egymást, akkor akár egy hardresetre váró tégla is lehet a végeredmény."a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
plus44
veterán
Képek alapján jónak tűnik, de ez persze semmi, a mindennapi használatban kell remekelnie.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Ulkesh
őstag
Egyetlen mobil OS esetén sem férsz hozzá közvetlenül a hardverhez, csak egy szoftveres rétegen keresztül. Ha ez nincs lehetővé téve, akkor trükközhetsz, de az egyrészt instabillá teheti a rendszert, másrészt bekavarhat más alkalmazásoknak.
Itt nincs olyan mint WinMo és Symbian esetén, hogy felraksz egy hibásan működő alkalmazást és az magával rántja az egész rendszert, vagy jobb esetben csak meglepő anomáliákat okoz és nekem az a véleményem, hogy ez így van jól. Valamit valamiért. Ha a felhasználók azért választják ezt a platformot, mert egy stabilan működő eszközt akarnak, akkor igen, vasszigorral be kell tartatni a szabályokat, mert ha nem, akkor itt is olyan káosz lesz, mint a több platformon.---
" ráütnek a kicsi kezecskéjére a marketing osztályról"
Azért kifejthetnéd, hogy ugyan milyen marketing megfontolásból és nem programozástechnikai okokból tiltották eddig a navigációt
[ Szerkesztve ]
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
Nincs API = a programozó nem tud hozzáférni a GPS-hez a kellő felbontással és frekvenciával (vagy egyáltalán? nem is tudom) = a programozó nem tudja megoldani. ¿Comprende? A többit Te költötted hozzá.
A nem publikus API-k léte nem újkeletű, és főleg nem az Apple vezette be. A Symbian és az S60 nagyon sok, csak sok pénzért cserébe elérhető API-val rendelkezik, pedig egy csomó alap dolog is "titkosnak" számít.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
bambano
titán
-
nord_
veterán
Remélem a TomTom-féle nem fog ennyibe kerülni, mert ez így kicsit gázos. Mondjuk más navigációk se olcsóbbak
Hogyan cáfoljuk meg magunkat a következő mondattal.
Egyébként nem tudom, ki mit várt, de attól, hogy iPhone-ra veszek navigációt, nem Nokiára/PDA-ra, miért is lenne olcsóbb? ;) -
Ulkesh
őstag
"Röviden: Nem JÓ (tesztelve)
Mármint kishazánkban és egyenlőre (térkép)"Nem tudom, nem sokat teszteltem, de a Veszprémben a pár hónapja elkészült körforgalom is benne van és a POI-k is naprakészek, szóval nem lehet azért annyira rossz (bár gyanítom egy kis falu esetén már gondok lennének, de a nagyobb városok megvannak).
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
Ulkesh
őstag
"Nem lehetett? Legfeljebb az apple üzletpolitikailag nem hagyta."
Nem lehetett, mert az App Store-ba kizárólag az Apple API-jaira épülő alkalmazások kerülhetnek be, és a régebbi OS-ekben nem volt olyan API ami ezt lehetővé tette volna.
A Google Maps-re építve meg azért nem lehetett ilyet készíteni, mert azt meg a Google nem engedi."a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
Gomez86
őstag
Szerintem megvárom míg elkészül legalább még 3. És akkor lesz ár, meg minőségverseny. Szóval majd valamikor karácsony körül érdemes lesz megvennem valamelyiket...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
HyP3b0y
senior tag
Nekem ez azt írja, hogy requires iPhone OS 3.0 or later?
EZ most komoly?
VIssza olvasva végülis érthető, csak eddíg a legkevésbé sem érdekelt a navigációs része az iPhone-nak
[ Szerkesztve ]
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
addikt
Miért csak most adnak ki navigációs szoftvert az iPhone-hoz Vagy csak a 3G-S-el fog működni?
-
Zirowe
nagyúr
Hm, ha már van ingyenes lite verzió, amit kifejezetten ipod touchnak szánnak, tehettek volna bele wi-fin keresztüli google maps támogatást, hogy azért tudja az ember, hogy hol van és hol keresse a poi-kat..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Jhonny06
veterán
Remélem a TomTom-féle nem fog ennyibe kerülni, mert ez így kicsit gázos. Mondjuk más navigációk se olcsóbbak, csak valahogy mégis soknak tűnik, amikor az App Store-ba a legkomolyabb App-ok is $20 körül vannak.
Ha ennyi lesz, meg se fogom venni, vezetni nem vezetek, gyalogos navigációra meg bőven jó a Google Maps, ha már van 3G előfizum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest