- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kefealo #4696 üzenetére
Ahhh so... Így már értem. Egyébként tudom, hogy miről beszélsz. Én "asztali" környezetben is arm Androidot használok. I'm a legend?
De leírhatnád azt a manuális módszert, hogy meglegyen itt az infó. Meg talán ez megoldás lehet nekem a 210 -re, mert ott csak Win alatt látom a megoszásokat, ha az auto-sata -t csatolom. Androidon sehogy sem tudtam rávenni. Csak úgy működik, hogy a megosztásokat egyenként csatolom. De az nem jó fájláthelyezésnél.
-
kefealo
csendes tag
válasz
kefealo #1807 üzenetére
Hát senki sem tud segíteni? Mit csináljak a ezzel a BUTA NAS-sal? Hogy unmountoljam a /dev/md0-át? sehogy sem sikerül
Online meg nem megy a shrink...
Nem igaz hogy senki sem akarta még particionálni? 4TB miért legyen csak 2TB ha lehetne 3TB is így?
Azaz 1TB RAID0 és 1TB RAID1Bakker, minden nas meg tudja ezt csinálni csak ez nem?
-
romboyco
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest