- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dxavier
csendes tag
válasz
tigrici #1636 üzenetére
Esetleg pontos full leírás erről a plex-ről van? Mármint a telepítéséről.
Ilyenre gondolok, mert ez az eddigi legtutibb leírás és mindenki álltal érthető:
http://mobilarena.hu/tema/re_nassoljunk_nsa-310_es_az_ffp/hsz_936-936.htmlMásik kérdés a covereket neked kellett egy szer be tenni vagy automatán generálta, vagy imdb fájl kell hozzá???
Következő kérdés honan tudom hogy a tv-m tudja-e a hivatkozást, vagy pontosan mire is gondolsz hivatkozás alatt...
Elöre is kösz a válaszokat tigrici, mert ezzel már nagyon tuti médiaszerver válhatna a Zyxel-ből!
Bármilyen link megteszi a témával kapcsolatban,mert már rég küzdök ezzel a fránya cover históriával.
-
happy555
aktív tag
válasz
tigrici #1608 üzenetére
Nekem elsőre ment, csak követtem az alábbi rövid leírást!
Ennyi az egész... -
Jamboo529
senior tag
válasz
tigrici #1373 üzenetére
Nem, mikor megvettem a 320-ast én is egy 250gigás vinyóval próbálkoztam. Simán mennie kell. Tedd vissza a pc-be a vinyót, törölj róla minden partíciót, majd rakd be a nasba, kapcsold be és várj. Lehet akár több perc is amíg elindul a rendszer. Akkor van kész, ha a system led ég folyamatosan, + a vinyó ledje sem villog már.
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest