-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hodostamas #16580 üzenetére
Budapest, XI. ker, UPC net. Párhuzamosan UPC topikban is kérdezősködök, ott az IP-ket hoztam fel, illetve a port forwardingra onnan kaptam segítséget. Ezáltal értem el, hogy legalább helyi hálózatban működik az ftp funkció, tehát valószínűleg nem eszközhiba van.
Itt még annyi sincs, hogy a nason futtatott alkalmazások elégségesek-e egyáltalán ahhoz, amit akarok, vagy valami pluszt kéne telepítenem.A DDNS pont arra jó jó, hogy a dinamikus IP-t egy fix domainhez rendeli. Vannak jó minőségű fizetős szolgáltatások, pl a dyndns.org is ilyen, régen használtam is, de nincs kedvem a nas árának kb negyedét évente rákölteni a nasra ahhoz, hogy használható legyen. Ezt figyelembe véve egy tetszőleges árú synology ára is belátható időn belül megtérül, de egy DS216-é biztosan.
A titkosított ftp létezéséhez is volt kérdés, onnan sincs válasz, de a syno ezt is alapárasan tudja.
Ha a héten nem oldódik meg, majd hétfőn visszaviszem.CoolBoy323: akkor vedd a fáradtságot és segíts!
Jelen pillanatban el tudom fogadni a 70k-s árat egy működő rendszerért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EAFC 25
- Milyen program, ami...?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest