- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Lehet hogy én vagyok a hülye, de az iPod Touch-ban nincs Bluetooth, tehát szabi113 (#5), nem tudom, hogy ezt hogy gondolod, kérlek fejtsd ki. Egyébként ROBOTERnek (#7) igaza van, az A2DP egy szabvány (pontosabban egy Bluetooth protokoll), mindegyik készülék ugyanolyan jelet továbbít, a hangminőség csak és kizárólag a fülestől függ.
WiZARD (#9): már nálam van az IS800, nekem tetszik.
Karma (#11): megpróbálok majd keríteni egy i3G-t, hogy kipróbáljam a még nálam lévő füleseket, de mivel a mostani triót már visszaadtam, a tesztbe nem lesz beleírva az eredmény, mert ezeket ugye nem tudtam megnézni iPhone-nal.
wlf (#13): biztos más típusú zenét hallgatunk, engem a sistergés rohadtul idegesít, meg alapvetően a sistergés egy gáz dolog, még BT fülesnél is, a többi nem sistereg, ez valami belső konstrukciós hiba lehet. Egyébként miért ne használna otthon valaki ilyen típusú cuccot? Ezer meg ezer infrás fülhallgató létezett tv-hez és zenéhez, én is használom most a füleseket itthon is, kényelmes, hogy ha kimegyek valamiért a konyhába, akkor is szól a zene (egyébként én mindig fülessel a fejemen dolgozom).
szabi113 (#15): tényleg nem hiszem, hogy lenne különbség, legfeljebb a beépített BT antennák erőssége különbözhet, amit hangminőségbeli különbségnek érzékelsz. A gombok egyébként nem A2DP, hanem AVRCP protokollt használnak, ezért nem működnek a gombok.
erdoke (#18): ne aggódj, a következő részben lesz egy Platronics is (nem az 590-es).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy újabb trió érkezett szerkesztőségünkbe, a gyártók alapján van okunk bizakodásra.
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest